04/04/2017. 18 hores… Jornada de reflexió a la Sala de Plens: “La República o quan la forma és el missatge”

Els drets civils a la Catalunya del 1931... Una matèria poc tractada. Us convidem a tot un repte a càrrec del Dr. Bondia, professor titular d'universitat, docent de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la UB: el de fer una retrospectiva per tal de establir-hi similituds i divergències amb la situació actual... Un escenari present on encara tenim milers de persones esperant per poder enterrar dignament els seus éssers estimats, desapareguts durant la Guerra Civil i el Franquisme, com ens posarà de manifest la Sra. Carme Garcia, Directora General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, representant d'una Administració que esmerça tots els esforços en una justa reparació...

Programa de la jornada


18 –18,20 h. Acollida i presentació de l’acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
18,20 – 18,40 h. Legalitat i igualtat.
De la il·lusió de l’abril de 1931 a la realitat de l’abril de 2017: els drets civils a Catalunya (ponència a càrrec del Dr. David Bondia Garcia, Professor titular d’universitat, Docent de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la UB).
18,45 – 19,05 h. Veritat, justícia i reparació.
El Programa d’Identificació Genètica de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i el franquisme (ponència a càrrec de la Sra. Carme Garcia i Suárez, Directora General de Relacions Institucionals i amb el Parlament).
19,10 – 19,25 h. Torn de preguntes.
19,25 – 19,35 h. Tancament

Clica aquí per inscriure-t’hi


 

2 respostes a «04/04/2017. 18 hores… Jornada de reflexió a la Sala de Plens: “La República o quan la forma és el missatge”»

    1. Bona tarda Tona.

      Efectivament. Gràcies per avisar-nos. Ja està subsanat. Disculpeu les possibles molèsties i gaudiu de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.