19 d’abril: Dia Mundial de la Bicicleta. Véns a treballar amb la bici i fem una volteta per Sant Boi?

Aquesta és una convocatòria a totes les treballadores i els treballadors de l'Ajuntament per convidar-nos a venir a treballar en bici el Dia Mundial de la Bicicleta, 19 d'abril. Farem un passeig, i es realitzarà el lliurament de les altres 5 bicis que l'AMB cedeix a l'Ajuntament. Les persones que hi participin seran obsequiades amb un esmorzar.

Les altres cinc bicis que l’AMB cedeix a l’Ajuntament i que es lliuraran dimecres de la setmana vinent, són de la marca UUALK, model SUN’15 i les utilitzaran en diferents serveis municipals: Servei d’Espai Públic, Servei d’Equipaments Municipals, Brigades Municipals i, regidors i regidores.

El mateix dia 19, de 10.30h a 11.00h, amb les companyes i els companys que vinguin amb bici a la feina, realitzarem un passeig pels carrils bici de la ciutat.
En acabar, es farà la fotografia de record i s’obsequiarà tothom que hi hagi participat amb un tiquet d’esmorzar
per bescanviar en un servei de restauració de la zona.

Disposarem d’un espai durant aquesta jornada laboral per guardar les bicicletes que es portin a la feina per la convocatòria, a més dels espais del Bicibox, i de les “us” invertides dels aparcaments exteriors.

Véns amb la bici?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.