2020: Ja fa 25 anys que treballen a l’Ajuntament i video de la Festa de Nadal

Any difícil, any diferent. 2020 s’acaba i tothom pensem que el 2021 ens ha de permetre respirar amb serenor i recuperar-nos. Aquesta és la nostra esperança i il·lusió.

Per ara, ho hem fet tan bé com hem pogut i sabut, ens hi hem esforçat, tot ha estat d’una altra manera, i ens hem reinventat.

La vida continua i unes quantes companyes i companys han celebrat els 25 anys a l’Ajuntament. Aquí tenim imatges i el vídeo de l’acte complet que es va retransmetre en streaming divendres passat.

 

 

Enhorabona a totes i tots pels 25 anys amb nosaltres!

 

I divendres passat, dia 18 de desembre, a Can Massallera es va fer la Festa de Nadal com cada any.
Els que veiem a la foto hi eren, però la resta ens hi van convidar a veure-la en streaming i aquí tenim un mini reportatge gràfic. A continuació hi trobarem el vídeo sencer, per si volem repetir visionat o ens el vàrem perdre, el tenim de record!

 

Pengem el vídeo de l’acte de celebració de Nadal de l’Ajuntament de Sant Boi i empreses municipals, 25 anys de serveis de companyes i companyes i l’agraïment i el reconeixement pel nostre servei a totes i tots nosaltres. (Durada de 16:45′). Clica, sentiràs les paraules que ens adreça la Lluïsa, el vídeo del vers de Nadal de les persones electes, la colla que rep el reconeixement als 25 anys i… la sorpresa!!!

What do you want to do ?

New mail

Bones festes per a tothom!!!
Amb seny i prevenció. Cuidem-nos molt.

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.