23S, Dia Internacional de la Bisexualitat

Les companyes de la Unitat d’Igualtat i Cohesió Social ens fan saber que avui es commemora el Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual, una jornada de reivindicació pel reconeixement de la bisexualitat com a una orientació sexual amb identitat pròpia.

 

 

La deslegitimació de la seva orientació sexual i la invisibilitat són les discriminacions que més pateixen les persones bisexuals, sent les més estigmatitzades fora i dins de la mateixa comunitat LGTBI.
I és que les persones bisexuals són contínuament qüestionades i es veuen obligades a reivindicar constantment la seva orientació sexual, enfrontant-se a molts prejudicis socials: vici, confusió, promiscuïtat, etc.

L’Ajuntament de Sant Boi se suma a aquesta commemoració desplegant la bandera del moviment bisexual al balcó del Consistori, deixant palès el seu compromís amb el foment de la visibilitat de les persones bisexuals i amb la lluita contra qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual o d’identitat de gènere.

Des de la Generalitat ens han fet arribar el Manifest que ha fet el Consell Nacional LGTBI de Catalunya.

 

Demà sortirà la notícia al web de Sant Boi és diversa i han fet un petit muntatge per les xarxes socials amb la intenció de desmuntar alguns dels mites sobre la bisexualitat. Aquí el tenim, són 15 segons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.