2.568 GRÀCIES!!

La Policia Local dóna per conclosa la campanya solidària contra el cancer infantil que va engegar juntament amb Policies Locals d'altres Ajuntaments, amb un resultat més que excel·lent.

2.568 € ha estat la suma total de diners recaptats amb motiu de la campanya solidària #pelsvalents, creada amb motiu de la necessitat de construcció del nou SJD Cancer Pediatric Center de Barcelona.

Aquesta campanya va ser, inicialment, impulsada per companys de les Policies Locals de Terrassa i Sant Celoni, afegint-se la nostra policia a la mateixa el passat mes d’abril d’enguany, iniciant així la venda d’un nombre limitat d’escuts solidaris termosegellats a un preu de 4€.

Els diners han estat ingressats en compte bancari creat per a la campanya, col·laborant d’aquesta manera entre tots els que heu participat a posar el nostre petit gra de sorra per a què el projecte esdevingui una realitat.

Des d’aquí, agrair a totes les persones i establiments que ens heu ajudat que el moviment solidari fos tot un èxit i traslladar-vos l’orgull que sentim d’haver pogut  comptar amb tots vosaltres en una causa tan necessària i solidària.

Us deixem enllaç al web de la campanya, on disposeu de tota la informació sobre la mateixa i els canals de donació existents.

https://www.paralosvalientes.com/boxweb/detalle/tk1472167

                                                                             MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.