26 d’abril, Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

Avui es commemora el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica, una data que té per objectiu visibilitzar les lesbianes a l’espai públic, creant referents positius en tots els àmbits socials, normalitzant actituds quotidianes i contribuint a la eliminació dels prejudicis i l’homofòbia entre la població.

Cal recordar que les dones lesbianes es troben doblement invisibilitzades pel sistema patriarcal imperant, tant pel fet de ser dones com per la seva orientació sexual. Actualment en alguns països les lesbianes són perseguides, empresonades i castigades per la seva orientació sexual, i moltes són víctimes de violacions correctives amb l’objectiu de ‘curar’ la seva homosexualitat.

La nostra ciutat se suma aquesta commemoració deixant palesa la seva aposta per la defensa de les realitats, necessitats i drets de les dones lesbianes, desplegant la bandera del moviment lèsbic al balcó de l’Ajuntament i il·luminant la façana amb els colors de l’Arc de Sant Martí durant el vespre, i hi estarà tot el cap de setmana.

Clica per anar a l’article del web Sant Boi Diversa

Dia Visibilitat Lèsbica

26 mujeres dan la cara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.