29 de setembre, Dia Mundial del Cor

Sabies que el cor és el motor del teu cos?

És un múscul que batega les 24 hores sense descansar dia i nit per fer arribar la sang que porta oxigen i nutrients a totes i cadascuna de les teves cèl·lules a través del sistema circulatori.

Molts professionals treballen i investiguen dia a dia per conèixer i tenir cura d’aquest gran òrgan.

 

Els companys i les companyes del Departament de Salut Comunitària ens envien aquesta informació amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Cor perquè en temps de Covid, cuidem el nostre cor!

Ens animen a participar a la Carrera Popular del Cor i virtual 2020 de la Societat Espanyola del Cor del 26 i 27 de setembre i a provar les receptes del menú cardiosaludable que tenim al final de l’article. També ens fans saber que el proper dimarts, dia 29, s’il·luminarà de color vermell la façana de l’Ajuntament.

 

Cartell informatiu del Dia Mundial del Cor

Aquí tenim el Cartell Informatiu del Dia Mundial del Cor. Clica per obrir-lo! També està a la documentació annexa per descarregar.

 

El Dr. César Romero, cap del Departament de Cardiologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu, ens diu com hem de tenir cura del nostre cor

Vídeo de 4:58’

 

 

Participa a la Carrera Popular del Cor i virtual 2020 de la Societat Espanyola del Cor

Correm junts i alhora separats!

Inscriu-te i podràs descarregar l’APP de la carrera al teu mòbil per participar en la XI Carrera Popular del Corazón y I Carrera Virtual.

Participa en la I Carrera Popular del Corazón Virtual, corre 5k o 10K els dies 26 o 27 de setembre.

 

 

Díptic de la Sociedad Española de Cardiología y de la Fundación Española del Corazón que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament

També tenim el Díptic de la Sociedad Española de Cardiología y de la Fundación Española del Corazón amb la informació referida al Dia Mundial del Cor i que compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i de la ciutat amb l’eslògan Sant Boi, boig pel teu cor. Ciutat Cardioprotegida. Cliques? També està a la documentació annex per descarregar.

 

 

Receptes per a un menú cardiosaludable  

Aquí tenim tres receptes per fer un menú cardiosaludable que ens envia expressament per a aquest article la Cristina Viader del Taller de Gastronomia.com i que són una delícia! Te les descarregues?

  • Ravioli d’albergínia amb paté de xampinyons
  • Salmó amb api en tempura i salsa pesto
  • Gelat de maduixes i plàtan sense sucre

 

 

Agraïm les il·lustracions de l’Akriti realitzats per a aquest post.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.