5a Setmana dels Horaris (11-15 juny de 2018)

I si poguéssim afegir temps a la nostra vida? I si poguéssim trobar temps dins del temps? La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar. Per aconseguir-ho, la reforma horària proposa diverses accions.

La nostra ciutat se suma aquesta setmana a la celebració de la 5a Setmana dels Horaris, amb l’objectiu de continuar consolidant el factor temps com a variable rellevant en la recerca de creixement i benestar.

La 5a Setmana dels Horaris, és un esdeveniment que s’emmarca en les accions que impulsa la Iniciativa per a la Reforma Horària, iniciativa ciutadana que té per objectiu impulsar canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps, i que compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya (Acord de Govern del 18 de març de 2014).

L’Ajuntament de Sant Boi, que ja va impulsar l’any 2001 el Pacte per a l’ús del temps a la ciutat, es va sumar el 2014 al Pacte per a la reforma horària, adherint-se a la Xarxa de de Ciutats i Pobles per a la Reforma Horària.

Reforma Horària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.