A l’Àrea de Seguretat Pública s’hi han incorporat dos tècnics nous

Des de l’Àrea de Seguretat Pública ens fan saber que el passat 2 de novembre s’hi han incorporat dues persones amb funcions noves a Protecció Civil i a Logística, Contractació i Compres i ens n’envien les fotografies perquè les coneguem.

 

 

Pol Fortón del Valle, com a tècnic de Protecció Civil. Amb contracte d’obra o servei amb data d’inici de l’1 de novembre i finalització el 31 d’octubre de 2021. Aquest contracte està vinculat a la subvenció atorgada pel desenvolupament del “Pla de suport a les polítiques Sòcio Econòmiques de Sant Boi del Llobregat  2020-2021” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per la 1a convocatòria 2021-2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naiara Bilbao Bueno, com a tècnica de Logística, Contractació i Compres de l’Àrea de Seguretat Pública. Nomenada funcionària interina i efectiu des del dia 2 de novembre i fins que se’n resolgui el procés preceptiu de selecció de personal per ocupar aquesta plaça. No obstant això, s’extingirà abans de complir-se el termini estipulat si es produeix alguna de les causes de cessament previstes per la normativa vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*