A l’Àrea de Seguretat Pública s’hi han incorporat dos tècnics nous

Des de l’Àrea de Seguretat Pública ens fan saber que el passat 2 de novembre s’hi han incorporat dues persones amb funcions noves a Protecció Civil i a Logística, Contractació i Compres i ens n’envien les fotografies perquè les coneguem.

 

 

Pol Fortón del Valle, com a tècnic de Protecció Civil. Amb contracte d’obra o servei amb data d’inici de l’1 de novembre i finalització el 31 d’octubre de 2021. Aquest contracte està vinculat a la subvenció atorgada pel desenvolupament del “Pla de suport a les polítiques Sòcio Econòmiques de Sant Boi del Llobregat  2020-2021” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per la 1a convocatòria 2021-2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naiara Bilbao Bueno, com a tècnica de Logística, Contractació i Compres de l’Àrea de Seguretat Pública. Nomenada funcionària interina i efectiu des del dia 2 de novembre i fins que se’n resolgui el procés preceptiu de selecció de personal per ocupar aquesta plaça. No obstant això, s’extingirà abans de complir-se el termini estipulat si es produeix alguna de les causes de cessament previstes per la normativa vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.