Acte commemoratiu del 30 aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

Ahir 20 de novembre de 2019, va tenir lloc l’Acte central de commemoració del 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, organitzat pels Síndics de Cornellà, Viladecans i Gavà i les Síndiques de Sant Boi, Sant Feliu i L’Hospitalet, amb la col·laboració de l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet.

Les Sindicatures Municipals de Greuges de l’Hospitalet, Cornellà, Gavà, Sant Boi, Sant Feliu i Viladecans van organitzar ahir dia 20 de novembre, amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, l’acte “El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància” en col·laboració amb l’Observatori de la Infància de l’Hospitalet.

En aquest acte, especialment dirigit al món educatiu i del lleure dels municipis esmentats, es va fer públic un manifest de les sindicatures on fan públic el seu compromís amb la defensa dels Drets dels Infants, el trobarem en els documents adjunts. El Consell d’infància de Sant Boi va participar també en l’acte.

L’eix central de l’acte va ser “El Dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància” reflexionant sobre la conciliació, l’èxit educatiu i la inclusió de tots els infants i adolescents, aspectes vinculats al lleure.

Durant l’acte vam gaudir d’una actuació dels nois i noies de l’Escola Municipal de Música de l’Hospitalet i també es va donar veu als nens i les nenes a través dels Consells d’infants de Gavà, Sant Boi i l’Hospitalet. Va cloure l’acte amb la lectura d’un manifest signat per tots els Síndics i Síndiques.

A l’acte van assistir 125 persones vinculades al món de l’educació, del lleure i del teixit associatiu de les ciutats representades així com representants Institucionals dels diferents municipis.

Dolors Vallejo Calderón
Síndica Municipal de Greuges de Sant Boi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.