Actualització de preus d’asseguradores mèdiques i ampliació en els serveis: DKV i OftalNova

Estem acabant l’any, es posen les “piles” i ens fan arribar les actualitzacions de les pòlisses d’assegurances mèdiques i les ampliacions que fan en els seus serveis, prestacions i cobertures. I com que ara és un moment de col·lapse sanitari, potser algú s’ho plantejava i ara hi té més interès en saber què ens ofereixen com a col·lectiu.

Aquí ho tenim. De moment hem rebut la d’Oftalnova i la de l’assegurança mèdica de DKV. Les trobarem a l’Ajunta.net, a l’apartat Nosaltres a dins d’Ofertes / Utilitats, concretament a Ofertes d’Assistència Mèdica.

 

 

OftalNova: Ens recorden que es tracta d’una oferta personalitzada que realitzen a empreses i col·lectius. Inclou importants descomptes, respecte a la tarifa privada, en intervencions de cirurgia refractiva per làser, intervencions de cataractes, vista cansada, revisions, revisions infantils i pediàtriques, glaucoma …

Col·laboren amb nombroses empreses asseguradores i mutualitats, les podem consultar a l’arxiu de l’Ajunta.net, i també amb un ampli sector de col·lectius com el nostre, i als que podem prestar una gran cobertura oftalmològica de qualitat a uns preus especials.

Per poder-nos beneficiar d’aquests preus especials és imprescindible trucar al seu telèfon gratuït d’atenció al pacient 900 828 937 o escriure a servicios@oftalnova.com i identificar-nos com a membre del nostre col·lectiu. Podem conèixer els detalls en l’arxiu adjunt amb una oferta que té una durada d’un any des de la publicació.

 

DKV: Hi ha un descompte del 36%, i també descompte per nombre d’assegurats i per forma de pagament.

Les noves prestacions són:

  • La pòlissa INTEGRAL ELITE, sense copagament mèdic porta incorporada la pòlissa DENTAL (Gratuïta),
  • El CLUB de SALUT (medicines i teràpies alternatives) Franquiciades.
  • Per a més comoditat tenim integrada la televisita i RECEPTA ELECTRÒNICA, On line, APPS digitals que pot descarregar al seu mòbil com DKV QUADRE MEDIC (el més ampli de mercat).
  • Vull cuidar-me (un seguiment de la seva salut).
  • DKV li ofereix la ASSISTÈNCIA MUNDIAL fins a 180 dies.

Ens envien un díptic “comparativa de salut” de 2020. El podem consultar clicant aquí.

Contacte: Valero Esteve Martínez
661545643  –  677541308
valeroesteve7@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.