Ahir es va jubilar el Llorenç Estivill

Va començar a treballar a l'Ajuntament el 1984, des d'aleshores hi ha tingut diversos càrrecs, i un temps va estar en una altra administració. Ahir es va jubilar, vols saber el recorregut que ha fet per la Casa? Clica.

 

El Llorenç Estivill Alonso va començar a treballar a l’Ajuntament el 6 de febrer de 1984, va ser el cap de l’Àrea Econòmica. El 15 de gener de 1990 va esdevenir el gerent del nostre Ajuntament en renunciar a aquest càrrec el Josep M. Prochaska que va marxar a la Diputació de Barcelona.

Va ser gerent fins al 1998. Des de l’1 de febrer de 1991 va ser cap d’Informació de Base i Planificació, i des del 15 de juny de 2007 cap del Planificació i Programació, fins al novembre del mateix any que va demanar l’excedència voluntària per ser el gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Torna a l’Ajuntament el 31 d’agost de 2011 com a interventor i cap del Servei d’Economia i Hisenda fins a aquesta setmana que s’ha jubilat.

 

L’ex alcalde Xavier Vila, també va assistir i dedicar-li unes paraules, ja que va ser gerent durant el periode de la seva Alcaldia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatge de l’assistència a l’acte. També hi van venir companyes ja jubilades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moment de lliurar-li els regals que li hem fet les companyes i els companys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, documents de record, el dia del paintball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*