Ahir es va jubilar el Llorenç Estivill

Va començar a treballar a l'Ajuntament el 1984, des d'aleshores hi ha tingut diversos càrrecs, i un temps va estar en una altra administració. Ahir es va jubilar, vols saber el recorregut que ha fet per la Casa? Clica.

 

El Llorenç Estivill Alonso va començar a treballar a l’Ajuntament el 6 de febrer de 1984, va ser el cap de l’Àrea Econòmica. El 15 de gener de 1990 va esdevenir el gerent del nostre Ajuntament en renunciar a aquest càrrec el Josep M. Prochaska que va marxar a la Diputació de Barcelona.

Va ser gerent fins al 1998. Des de l’1 de febrer de 1991 va ser cap d’Informació de Base i Planificació, i des del 15 de juny de 2007 cap del Planificació i Programació, fins al novembre del mateix any que va demanar l’excedència voluntària per ser el gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Torna a l’Ajuntament el 31 d’agost de 2011 com a interventor i cap del Servei d’Economia i Hisenda fins a aquesta setmana que s’ha jubilat.

 

L’ex alcalde Xavier Vila, també va assistir i dedicar-li unes paraules, ja que va ser gerent durant el periode de la seva Alcaldia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatge de l’assistència a l’acte. També hi van venir companyes ja jubilades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moment de lliurar-li els regals que li hem fet les companyes i els companys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, documents de record, el dia del paintball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.