Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de desembre

Som en plena sobtada tercera onada, amb nou confinament municipal i regional, intentant rebaixar la corba de contagis, i el màxim possible de persones teletreballant. Per solidaritat, per protegir-nos i protegir els altres, continuem amb les consignes de mans, mascaretes i distància social, a la majoria ens comença a pesar però no podem relaxar-nos, i com fins ara hem de poder sentir que formem part d’un col·lectiu. Ara estem de tornada a la feina, desitgem que les festes, enguany tan diferents, hagin anat el més bé possible per a tothom i les nostres famílies. Bon 2021 per a totes i tots nosaltres!

 

Per tot això, continuem en la línia de la adequació a les circumstàncies i continuar compartint notícies, històries, continguts… entre la gent de l’Ajuntament el millor possible. I així ho està fent també l’Ajuntagent readaptant-se, per facilitar dins del que és possible estar al dia d’algunes coses de l’Ajuntament i així mantenir-nos en contacte per estar més a prop. Mireu la imatge del resum dels articles de desembre: està plena de gent!

 

Què ha passat per l’Ajuntagent durant el mes de desembre?

Hem continuat publicant força articles diferents dels d’abans, i alguns ja han tornat a ser com els anteriors al confinament, la represa i les novetats internes de l’Ajuntament. Repassem-ho!

Aquest mes de desembre hem publicat 14 posts, 3 del Xavi Martínez de l’Equip d’Educació Viària, 1 del Joan Carles Cassou de la Unitat de Convivència i Civisme, la resta de Comunicació Interna. Alguns suggerits per companyes i companys dels àmbits de l’Ajuntament: Gràcies.

Aquests articles han rebut 24 comentaris. Un post n’ha rebut 12!: “Demana un desig”… i que es faci realitat!!!; Jubilacions fins a finals d’any! n’ha rebut 4, Entrevistem l’Àngels, la Montse, l’Alberto i el Clemente: Ordenances. Serveis Essencials, n’ha rebut 3, Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de novembre, en té 2, i tres articles més n’han rebut un cadascun.

 

Hem enviat 3 newsletters, els dies 4, 18 i 24 de desembre. Què ha passat a les newsletters? Fins a data d’avui, 439 persones han obert els correus de la tramesa, i altres 421 han clicat els articles que hi contenen accedint a l’Ajuntagent. Ara l’enviem a 617 persones.

 

I què ha passat de curiós durant aquest temps?

 • Aquests 14 articles han rebut 2.754 visites.
 • Visites de 750 persones, amb una 1,67 sessió per usuari/ària,
 • Que en total han fet 1.251 sessions.
 • Cada persona ha vist 2,20 pàgines per sessió.
 • La durada mitja de la sessió ha estat de 2:26’.
 • I la mitjana de temps a les pàgines ha estat de 2:01’.

 

Des d’on s’han fet la majoria de les visites?

En el resultat global, el 61% (477) s’han fet des de Sant Boi. Seguidament, s’han fet des de Barcelona, en global el 20,46% (160). La resta de visites estan força repartides a ciutats properes a Sant Boi, de la resta de Catalunya, també la capital de l’Estat i alguna altra ciutat d’Espanya.

 

I què hem visitat més?

La Portada ha rebut 534 (19,39 %) visites, i una durada mitja de 1:09’. És el que més visites ha rebut, és la distribuïdora i on trobem els articles destacats, generalment perquè són els publicats recentment.

 

I els articles que han rebut més visites, ordenats pel nombre (Com que l’anàlisi és de l’activitat de visites de l’Ajuntagent del mes de desembre que hem fet també inclou articles de mesos anteriors):

Jubilacions fins a finals d’any!, amb 251 visites i 3:01’ mitjana de temps de visita

“Demana un desig”… i que es faci realitat!!!, 163 i 3:30’

Des de l’Equip d’Educació Viària us volem felicitar les Festes i el Nou Any 2021, 158 i 3:10’

2020: Ja fa 25 anys que treballen a l’Ajuntament i video de la Festa de Nadal, 141 i 2:28’

Entrevistem l’Àngels, la Montse, l’Alberto i el Clemente: Ordenances. Serveis Essencials, 132 i 6:09’

Ja us trobem a faltar, companys!!, 129 i 4:24’

Torna la Nadala per a tothom, de la colla de la classe de conversa d’anglès!!!, 99 i 2:28’

Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de novembre, 78 i 2:48’

Entrevistem el Joan Martínez Pallarès i la Cristina Muñoz, parlem de la Protecció Civil: Serveis Essencials., 61 i 5:42’

Entrevistem l’Elisabet Latorre, regidora de Desenvolupament Econòmic i de Llicències i Autoritzacions Ambientals., 49 i 2:52’

 

Per acabar destaquem, apart dels del nombre de visites rebudes, els que la visita ha estat més llarga i superior a 2:30 minuts (temps i visites rebudes):

Novetats a la Plantilla – Des de primers d’octubre de 2019, 7:17’ i 20

Entrevistem l’Àngels, la Montse, l’Alberto i el Clemente: Ordenances. Serveis Essencials, 6:09’ i 132

Entrevistem el Joan Martínez Pallarès i la Cristina Muñoz, parlem de la Protecció Civil: Serveis Essencials., 5:42’ i 61

Ja us trobem a faltar, companys!!, 4:24’ i 129

Nadala per a tothom, de la colla de la classe de conversa d’anglès!!! (2018), 4:05’ i 11

S’obren les inscripcions en línia als cursos de català del 2n trimestre al nostre SLC, 3:31 i 18

“Demana un desig”… i que es faci realitat!!!, 3:30’ i 163

Des de l’Equip d’Educació Viària us volem felicitar les Festes i el Nou Any 2021, 3:10’ i 158

Jubilacions fins a finals d’any!, 3:01’ i 251

Entrevistem l’Elisabet Latorre, regidora de Desenvolupament Econòmic i de Llicències i Autoritzacions Ambientals., 2:52’i 49

Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de novembre, 2:48’ i 78

Novetats a la Plantilla – Octubre 2020, 2:44’ i 22

 

Gràcies a tothom per compartir. I l’agraïment especial a les companyes i companys que han aportat continguts per sentir-nos més a prop!

Continuem cuidant-nos molt!!!

2 respostes a «Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de desembre»

  1. Benvolgut Joan Carles!
   Bon any 2021, com que no ens ho podem dir personalment, aprofitarem aquest espai.
   Moltes gràcies per apreciar la feina feta, que hagis fet aquest comentari m’anima molt a continuar i sobretot gràcies per haver contribuït tu també amb un post que ens ha dinamitzat una micona la gent.
   Abraçada i fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.