Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de novembre

Som en plena segona onada, intentant rebaixar la corba de contagis, i tothom tornant a teletreballar el màxim possible. Per solidaritat, per protegir-nos i protegir els altres, continuem amb les consignes de mans, mascaretes i distància social, a la majoria ens comença a pesar però no podem relaxar-nos, i com fins ara hem de poder sentir que formem part d’un col·lectiu. Preparem-nos, ja som al desembre i s’acosten les festes de Nadal, enguany seran ben diferents per a tothom!

Per tot això, continuem en la línia de la adequació a les circumstàncies i continuar compartint notícies, històries, continguts… entre la gent de l’Ajuntament el millor possible. I així ho està fent també l’Ajuntagent readaptant-se, per facilitar dins del que és possible estar al dia d’algunes coses de l’Ajuntament i així mantenir-nos en contacte per estar més a prop.

 

Què ha passat per l’Ajuntagent durant el mes de novembre?

Hem continuat publicant força articles diferents dels d’abans, i alguns ja han tornat a ser com els anteriors al confinament, la represa i les novetats internes de l’Ajuntament. Repassem-ho!

Aquest mes de novembre hem publicat 13 posts, 1 de la Natàlia Moreno de la UAPA, 1 del Xavi Martínez de l’Equip d’Educació Viària, la resta de Comunicació Interna. Bastants suggerits per companyes i companys dels àmbits de l’Ajuntament: Gràcies.

Aquests articles han rebut 6 comentaris. Dos posts n’han rebut 2: El Departament d’Informàtica ens expliquen com ho han fet possible, i “El futur ja no és el que era”. Entrevistem el David Coca, cap del Servei de Ciutat Educadora. Els altres dos articles que n’han rebut un cadascun són: Entrevistem la Cristina Muñoz, regidora del Barri de Marianao i de Protecció Civil. i Entrevistem la Merche del nostre Servei de Neteja – Serveis Essencials

 

Hem enviat 4 newsletters, una cada divendres de novembre. Què ha passat a les newsletters? Fins a data d’avui, 769 persones han obert els correus de la tramesa, i 398 han clicat els articles que hi contenen accedint a l’Ajuntagent. Ara l’enviem a 619 persones.

 

I què ha passat de curiós durant aquest temps?

 • Aquests 13 articles han rebut 2.523 visites.
 • Visites de 699 persones, amb una 1,57 sessió per usuari/ària,
 • Que en total han fet 1.100 sessions.
 • Cada persona ha vist 2,29 pàgines per sessió
 • La durada mitja de la sessió ha estat de 2:24’.
 • I la mitjana de temps a les pàgines ha estat de 1:51’.

 

Des d’on s’han fet la majoria de les visites?

En el resultat global, el 61,90% (442) s’han fet des de Sant Boi. Seguidament, s’han fet des de Barcelona, en global el 22,27% (159). La resta de visites estan força repartides a ciutats properes a Sant Boi, de la resta de Catalunya, també la capital de l’Estat i alguna altra ciutat d’Espanya.

 

I què hem visitat més?

La Portada ha rebut 468 (18,27 %) visites, i una durada mitja de 1:15’. És el que més visites ha rebut, és la distribuïdora i on trobem els articles destacats, generalment perquè són els publicats recentment.

 

I els articles que han rebut més visites, ordenats pel nombre (Com que l’anàlisi és de l’activitat de visites de l’Ajuntagent del mes de novembre que hem fet també inclou articles de mesos anteriors):

Entrevistem la Cristina Muñoz, regidora del Barri de Marianao i de Protecció Civil, amb 142 visites i 7:13’ mitjana de temps de visita

A l’Àrea de Seguretat Pública s’hi han incorporat dos tècnics nous, 141 i 1:55’

“El futur ja no és el que era”. Entrevistem el David Coca, cap del Servei de Ciutat Educadora., 137 i 5:49’

Nou pla de desescalada de les mesures sanitàries a Catalunya, 98 i 5:04’

Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes d’octubre, 94 i 1:10’

Actualització de preus d’asseguradores mèdiques i ampliació en els serveis: DKV i OftalNova, 64 i 2:40’

Sant Boi compta amb un nou Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) en violència masclista integrat ja al circuit, 63 i 1:28’

‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’: 25N Dia Internacional contra la Violència Masclista, 54 i 1:54’

Novetats a la Plantilla – Octubre 2020, 50 i 2:50’

Ja tornem a tenir el Pessebre instal·lat a la plaça de l’Ajuntament!, 45 i 2:49’

Ja podem demanar la loteria de Nadal de la Policia Municipal, 38 i 1:57’

 

Per acabar destaquem, apart dels del nombre de visites rebudes, els que la visita ha estat més llarga i superior a 3 minuts (temps i visites rebudes):

Novetats a la Plantilla – Des de primers d’octubre de 2019, 15:52’ i 23 visites

#FemEquipContraLesViolencies: campanya per donar visibilitat a la violència sexual als esports, 8:14 i 26

Entrevistem la Cristina Muñoz, regidora del Barri de Marianao i de Protecció Civil, 7:13’ i 142

“El futur ja no és el que era”. Entrevistem el David Coca, cap del Servei de Ciutat Educadora., 5:49’ i 137

Novetats a la Plantilla des de mitjans de gener de 2019, 5:28’ i 15

Nou pla de desescalada de les mesures sanitàries a Catalunya, 5:04’ i 98

Entrevistem la Merche del nostre Servei de Neteja – Serveis Essencials, 4:20’ i 32

L’esforç en comunicació EDUSI ha estat reconegut: GRÀCIES!, 3:55’ i 30

Entrevistem la Sensi Domínguez, regidora d’Ocupació i Formació Ocupacional, Igualtat d’Oportunitats, Diversitat Funcional, Igualtat de Gènere i Feminisme i Reforma Horària., 3:48’ i 13

Darreres novetats a la Plantilla, des de mitjans de maig…, 3:13’ i 13

29 d’octubre – Dia Mundial de l’ICTUS, 3:03’ i 10

 

Gràcies a tothom per compartir. I l’agraïment especial a les companyes i companys que han aportat continguts per sentir-nos més a prop!

Continuem cuidant-nos molt!!!

What do you want to do ?

New mail

2 respostes a «Ajuntagent en REPRESA – Resum del mes de novembre»

 1. We are so glad to have found the web page, it’s toally what my friends from work and I have been hoping for. The information on this web site is very appreciated and will assist my friends and I quite often. It seems like everyone has a significant amount of knowledge about this and the other hyper links and info definitely show it. I’m not usually on the internet when I am busy but when I get an opportunity i’m usually looking for this kind of factual information and others closely concerning it. I have two of my friends that have also developed a liking in this because of what I have learned about it and they will probably going to be visiting this website since it is such an incredible discovery. I am also facsinated in politics and how to deal with the constant changes in elections.

  1. Thank you so much for sending this comment with such kind words.

   We are glad too that our internal magazine and its articles are useful to you.

   It is very gratifying to know that you appreciate our information, communication and analysis that we share within the City Council of our publications, and that it has helped you to learn and apply it.

   Wherever you are from, your visits will be welcome!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.