Ajuntagent en REPRESA – Resum dels mesos de juliol i agost

S’està acabant el període de vacances, moltes companyes i companys ja s’estan reincorporant a la feina i reprenent les tasques habituals. Malauradament encara estem en una situació d’emergència sanitària, i això fa que continuem treballant de manera diferent, algunes persones ho fan presencialment i d’altres teletreballant. Tot i així, ens vàrem reinventar i continuar compartint notícies, històries, continguts… entre el col·lectiu de l’Ajuntament el millor possible. I amb aquesta intenció també l’Ajuntagent es va readaptar, per facilitar dins del que ha estat possible estar al dia d’algunes coses de l’Ajuntament i així mantenir-nos en contacte per estar més a prop.

 

Què ha passat per l’Ajuntagent aquests dos mesos d’estiu?

Hem continuat publicant força articles diferents dels d’abans, i alguns ja han tornat a ser com els anteriors al confinament, sobre novetats internes de l’Ajuntament. Repassem-ho!

Aquest mes de juliol hem publicat 16 posts en la nova normalitat, entre el Xavi d’Educació Viària i Comunicació Interna. Bastants suggerits per companyes i companys dels àmbits de l’Ajuntament: Gràcies.

Aquests articles han rebut 13 comentaris. El post que n’ha rebut més, 6, ha estat POLICIA LOCAL DE SANT BOI, BONA TARDA… seguit de Ajuntagent en CONFINAMENT– Resum del mes de juny, La metodologia d’antibullying del nostre Servei de Mediació ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals i d’Entrevistem al Xavier Buscarons, membre de l’equip del nostre Servei de Seguretat Pública de la porta de la Casa de la Vila que tots tres n’han rebut 2.

 

Hem enviat 4 newsletters, una cada setmana de juliol. Què ha passat a les newsletters? Fins a data d’avui, 716 persones han obert els correus de la tramesa, i 459 han clicat els articles que hi contenen accedint a l’Ajuntagent. Ara l’enviem a 618 persones.

 

I què ha passat de curiós durant aquest temps?
  • Aquests 16 articles han rebut 2.827 visites.
  • Visites de 750 persones, amb una 1,76 sessió per usuari/ària,
  • Que en total han fet 1.318 sessions.
  • Cada persona ha vist 2,14 pàgines per sessió
  • La durada mitja de la sessió ha estat de 2:18’.
  • I la mitjana de temps a les pàgines ha estat de 2:01’.
Des d’on s’han fet la majoria de les visites?

En el resultat global, el 59,31% (465) s’han fet des de Sant Boi. Seguidament, s’han fet des de Barcelona, en global el 20,54% (161). La resta de visites estan força repartides entre la capital de l’Estat, ciutats properes a Sant Boi, i altres ciutats d’Espanya.

I què hem visitat més?

La Portada ha rebut 526 (18,61 %) visites, i una durada mitja d’1:17’. És el que més visites ha rebut, és la distribuïdora i on trobem els articles destacats, generalment perquè són els publicats recentment.

I els articles que han rebut més visites, ordenats pel nombre (Com que l’anàlisi és de l’activitat de visites de l’Ajuntagent dels mesos de juliol i agost que hem fet també inclou articles de mesos anteriors):

POLICIA LOCAL DE SANT BOI, BONA TARDA…, amb 314 visites i 4:46’ mitjana de temps de visita

Jubilacions: les dues darreres i una a punt aquest mateix mes de juliol!, 168 i 2:26’

Entrevistem al Xavier Buscarons, membre de l’equip del nostre Servei de Seguretat Pública de la porta de la Casa de la Vila, 141 i 6:10’

L’OMAP ens explica com li va la represa!, 108 i 2:53’

Novetats a la Plantilla des de finals de gener, 61 i 2:33’

Ús obligatori de la mascareta! des del 9 de juliol, 58 i 3:02’

Ajuntagent en CONFINAMENT– Resum del mes de juny, 56 i 1:44’

Nou torn especial policial per combatre la Covid-19, 48 i 3:17’

Novetats a la Plantilla – Des de primers d’octubre de 2019, 47 i 1:01’

Tornem a fer un post a l’Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances?, 38 i 4:09’

Compartim… RECURSOS! – 16, 37 i 4:09’

La metodologia d’antibullying del nostre Servei de Mediació ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals, 33 i 2:07’

Compartim… RECURSOS! – 17 … i bon estiu a tothom!!!, 32 i 5:33’

 

Per acabar destaquem, apart dels del nombre de visites rebudes, els que la visita ha estat més llarga i superior a 3 minuts (temps i visites rebudes):

La Cartonet, 9:54’ i 14 visites

Entrevistem al Xavier Buscarons, membre de l’equip del nostre Servei de Seguretat Pública de la porta de la Casa de la Vila, 6:10’ i 141

Compartim… RECURSOS! – 17 … i bon estiu a tothom!!!, 5:35 i 32

POLICIA LOCAL DE SANT BOI, BONA TARDA…, 4:46’ i 314

Compartim… RECURSOS! – 16, 4:09’ i 36

Espais lliures de deixalles Covid., 3:57’ i 21

Nova OOMM reguladora de l’ús de l’espai públic per part de cicles, bicicletes i VMP, 3:32’ i 13

La metodologia d’antibullying del nostre Servei de Mediació ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals, 3:31’ i 25

Compartim les notícies del darrer Butlletí “Sant Boi, ciutat refugi”, 3:23’ i 8

Nou torn especial policial per combatre la Covid-19, 3:17’ i 48

Ús obligatori de la mascareta! des del 9 de juliol, 3:02’ i 58

 

Gràcies a tothom per compartir. I l’agraïment especial a les companyes i companys que han aportat continguts per sentir-nos més a prop!

Continuem cuidant-nos molt!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.