AL COLE!!

Un cop més, l’equip d’Educadors Policials entrarà a les aules durant el present curs lectiu per tal de fer arribar els seus missatges a la comunitat escolar.

La totalitat dels centres escolars d’educació infantil, primària, secundària i postobligatòria ens obriran les seves portes per poder xerrar i debatre sobre aspectes relacionats amb l’educació viària, civisme, actituds i resposta davant situacions de perill, desactivació de potencials casos d’assetjament escolar, riscos derivats dels usos de les xarxes socials i internet, prevenció del consum de drogues legals i ilegals, prevenció de la sinistralitat i aquells altres que puguin ser d’interés especial dels centres. Continguts aquests que, a la vegada, formen part de la guia educativa ofertada per l’Ajuntament.

Molts d’ells aniran recolçats amb activitats pràctiques i jocs per estimular la presa de decisions individuals o grupals del seus destinataris.

A més, aquest any adoptarem la pista viària annexa al Casal de La Gralla, a Casablanca, com a referent per realitzar les activitats pràctiques de conducció de bicicletes i patinets d’educació infantil i primer cicle d’educació primària

El Parc Ciclista Can Dubler serà testimoni, un any més, de les evolucions dels/les alumnes de cicle superior d’educació primària on, molt probablement, alguns nens/es aprendran a conduir una bicicleta sense rodetes laterals per primer cop.

És, d’aquesta manera, com intentem contribuir a formar, en connivència amb els/les mestres i pares/mares, els conductors/es i ciutadans/es de demà per tal que puguin accedir a la voràgine de la nostra actual societat en condicions efectives de seguretat.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*