AL COLE!!

Un cop més, l’equip d’Educadors Policials entrarà a les aules durant el present curs lectiu per tal de fer arribar els seus missatges a la comunitat escolar.

La totalitat dels centres escolars d’educació infantil, primària, secundària i postobligatòria ens obriran les seves portes per poder xerrar i debatre sobre aspectes relacionats amb l’educació viària, civisme, actituds i resposta davant situacions de perill, desactivació de potencials casos d’assetjament escolar, riscos derivats dels usos de les xarxes socials i internet, prevenció del consum de drogues legals i ilegals, prevenció de la sinistralitat i aquells altres que puguin ser d’interés especial dels centres. Continguts aquests que, a la vegada, formen part de la guia educativa ofertada per l’Ajuntament.

Molts d’ells aniran recolçats amb activitats pràctiques i jocs per estimular la presa de decisions individuals o grupals del seus destinataris.

A més, aquest any adoptarem la pista viària annexa al Casal de La Gralla, a Casablanca, com a referent per realitzar les activitats pràctiques de conducció de bicicletes i patinets d’educació infantil i primer cicle d’educació primària

El Parc Ciclista Can Dubler serà testimoni, un any més, de les evolucions dels/les alumnes de cicle superior d’educació primària on, molt probablement, alguns nens/es aprendran a conduir una bicicleta sense rodetes laterals per primer cop.

És, d’aquesta manera, com intentem contribuir a formar, en connivència amb els/les mestres i pares/mares, els conductors/es i ciutadans/es de demà per tal que puguin accedir a la voràgine de la nostra actual societat en condicions efectives de seguretat.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.