Anem per feina! El Projecte de Diversificació Curricular a Sant Boi

En el marc de la recuperació de la normalitat de totes les accions dels centres educatius, aquest inici d’any ha portat el retorn de les estades d’alumnat de secundària en els diferents serveis municipals que hi col·laboren.

L’Ajuntament participa en els Programes de Diversificació Curricular del Departament d’Educació mitjançant la signatura de convenis de col·laboració amb els centres públics i concertats del municipi a fi que l’alumnat de 3r i 4t que ho requereixi, pugui assolir els objectius i les competències clau de l’etapa, mitjançant una organització de continguts i matèries del currículum diferent de la que s’estableix amb caràcter general, i amb una metodologia específica i personalitzada. 

Aquesta adaptació implica que l’alumnat cursi una part del seu horari lectiu en activitats d’àmbit pràctic externes al centre.

Des del Servei de Ciutat Educadora trobem les empreses, entitats o serveis municipals que volen col·laborar rebent alumnat per a les estades i de fet, moltes es poden dur a terme gràcies al compromís i el suport de diferents serveis municipals com és el cas dels equips de les consergeries de les escoles de primària qui ja fa moltes edicions que col·laboren en aquest programa d’èxit educatiu i qui posen la seva experiència professional a disposició del jovent que vol aconseguir els hàbits prelaborals bàsics i el coneixement de les diverses tasques que es desenvolupen a la feina.

Celebrem el retorn d’aquest projecte rebatejant-lo amb la proposta de l’Israel, un alumne en curs del Programa de Diversificació Curricular de Sant Boi a què li direm: Anem per feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.