Aprovació definitiva del Pla Local de Joventut 2016-2020

El nou Pla Local de Joventut per al període 2016-2020, es va aprovar de forma definitiva al Ple Municipal celebrat el passat 30 de març del 2017, amb els vots a favor de PSC-CP, ICV-EUiA-ME-E, ERC-AM, GentdeSB-CUP-PA i PDeCAT i l'abstenció de C's i PP.

En paraules del regidor de Joventut, en Marc Aguilà, quan va presentar el Pla: “és l’instrument del que ens hem de dotar per alinear les nostres polítiques de Joventut, no només amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, sinó també amb els objectius que tenen els joves de Sant Boi.”

El Pla desplega cinc grans línies de treball centrades en:

1) El Servei d’Informació Juvenil El Punt, en tot el que té a veure amb l’assessorament a la població jove de tot allò que pugui ser del seu interès per garantir la seva autonomia, la millora dels canals de comunicació i difusió en especial les xarxes socials.

2) La Formació per a joves per millorar les seves competències, habilitats i capacitats.

3) La millora de l’Ocupació Juvenil oferint noves oportunitats d’experiència i inserció al món laboral amb acompanyament i noves fórmules de treball.

4) La Igualtat d’Oportunitats fomentant la igualtat de gènere i d’identitats sexuals, el benestar emocional i la prevenció de la violència entre els i les joves.

5) la Participació Juvenil enfortint el teixit associatiu juvenil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.