Aprovació inicial del Pla de projecció internacional 2021-2027

El Ple municipal del 26 de maig de 2022 va aprovar en fase inicial el Pla de projecció internacional de Sant Boi de Llobregat 2021-2027. La projecció exterior s’ha convertit en una política pública necessària per atraure inversions, turisme, cultura, i coneixement de forma eficient. Tanmateix, per tal d’aprofitar tot el potencial de la internacionalització per al desenvolupament del territori, cal que aquesta respongui a una planificació estratègica, i que prengui en consideració el model de ciutat que es vol projectar, així com les prioritats locals.

Això és precisament el que es planteja el primer Pla de Projecció Internacional de Sant Boi de Llobregat: dotar d’estratègia unes actuacions que fa temps que es van duent a terme de manera reactiva des de tots els àmbits, per tal de posicionar el municipi en el mapa global i maximitzar els esforços que es fan en l’àmbit internacional.

El pla s’estructura en dues parts: comença amb una anàlisi participada per l’equip tècnic, polític i agents del territori del punt de partida amb què Sant Boi enfronta el procés d’internacionalització; a continuació es presenta la visió i els objectius generals que han de guiar l’actuació internacional de Sant Boi els anys vinents. El marc temporal (2021 – 2027) s’ha fet coincidir amb el del marc financer europeu que tot just encetem. Finalment, es detallen els objectius específics i les actuacions concretes per assolir-los, estructurat en tres eixos sectorials: sostenibilitat, salut, innovació social; i un eix transversal: la governança de l’acció internacional.

Vols conèixer en quins àmbits de la teva feina es podria incorporar una mirada internacional? Consulta el pla! Entre totes podem posicionar Sant Boi a l’exterior com a referent metropolità de ciutat sostenible, saludable
i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures.

Publicat el  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.