‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’: 25N Dia Internacional contra la Violència Masclista

Des de la Unitat d’Igualtat i Cohesió Social ens fan saber que ja tenen el programa per al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista, a punt i també la informació al seu web.

 

Enguany serà una jornada de reivindicació i rebuig de totes les violències que patim les dones pel sol fet de ser-ho. I serà també molt diferent a causa de la situació de pandèmia per la Covid-19. Es vol interpel·lar a tothom a participar en la campanya ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’, fent visible cadascú el seu propi domàs en balcons o finestres, o publicant una foto a les xarxes socials etiquetant a @aixonoesamor_stboi. I quan pengem les imatges que sigui amb els hashtag #25NRebel

 

 

 

 

Els domassos estaran disponibles del 16 al 24 de novembre als diferents punts de recollida en horari d’obertura dels equipaments següents: als casals de barri, mercats municipals, el Servei d’Informació Juvenil El Punt i a Can Jordana.

 

Per a nosaltres, ens recomanen sobretot, que el dia 24 realitzem la jornada tècnica ‘Violències masclistes i dones amb discapacitats’. El link per a les inscripcions és http://igualtatsantboi.cat/cursos/tot/jornada-violencies-masclistes-i-dones-amb-discapacitats/. T’hi inscrius?

 

Podem descarregar-nos el díptic de la programació aquí.

Aquí tenim la nota de premsa per si volem accedir a tota la informació.

 

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.