Aquí l’Equip d’Educació Viària,….ens rebeu??

Des de ja, l'Equip d'Educació Viària, emmarcat dins la Unitat de Policia Comunitària de la Policia Local, realitzarà de manera autònoma la compilació, edició i publicació dels continguts que creiem que pugin ser del vostre interès, bé en forma de recomanacions, recordatoris o informatius a través d'aquesta plataforma de comunicació. Cliqueu per saber més al respecte.

Des que va començar el curs escolar i acadèmic, allà pel setembre del passat any, i havent-me incorporat llavors a l’equip com a educador, sempre ha estat la meva màxima fer arribar el nostre missatge d’una manera clara, entenedora, dinàmica i eficient, tant si el col·lectiu al qual ens dirigim forma part de la comunitat escolar, laboral, gent gran o qualsevol altre grup que necessiti de la nostra supervisió, informació i/o recolzament.

Sóc en Xavi Martínez i, a partir d’ara, en nom de l’equip d’Educació Viària, juntament amb el company i també educador Esteve Pla, sota la coordinació del Sergent de Policia Comunitària, en Josep Manuel Domínguez, farem difusió per aquest mitjà de tot allò que considerem que pugui ser d’interès col·lectiu, de manera discrecional i quan aquests es produeixin .

En tot cas, no dubteu en adreçar-vos a aquesta Unitat si necessiteu dels nostres serveis per tal resoldre junts els vostres dubtes o inquietuds relacionats amb el catàleg de serveis d’aquest equip, el qual ja va ser publicat en data 15 de novembre de 2016 en aquest mateix mitjà.

Ens veiem, companys i companyes!!

Equip d’Educació Viària de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat.

4 respostes a «Aquí l’Equip d’Educació Viària,….ens rebeu??»

 1. Mi nieto estuvo con vosotros en el curso de educación viaria y esta encantado con todos vosotros en especial con Esteve me dice yaya cuando sea mayor sere policía local jjjj contando que tiene seis años ya teneis un fan

  1. Bon dia Carmen, soy Esteve, encantados de tener un fan y un futuro nuevo compañero. Te puedo decir que estos comentarios, que parecen poca cosa, para nosotros son muy importantes y hacen que nos motiven a seguir con nuestra labor de educadores. Muchas gracias.

 2. Hola companys!

  La Policia us ha confiat una doble tasca: ajudar cada segment de població a prevenir els riscos de seguretat que més directament els envolten, i contribuir a generar entre la ciutadania un clima d’atenció i confiança cap al servei públic. No tinc cap dubte que, en els dos casos, feu una feina excel·lent. És una sort comptar amb vosaltres!

  1. Moltes gràcies per les teves paraules, provistes d’un evident coneixement de causa, Juan Carlos.
   Ens uneix una clara vocació de servei vers la nostra comunitat, de la qual formem part, i la passió per escoltar a qui ens vulgui dir alguna cosa, guiar a qui pensi estar perdut, informar a qui vulgui saber i, en definitiva, ajudar a qui necessiti d’un cop de mà.
   Tot això no seria possible sense un alt grau d’implicació per part dels membres de l’equip del qual tinc el gran orgull de pertànyer, i del valuós reconeixement que de la nostra tasca realitzen la totalitat dels nombrosos grups col·lectius als quals ens adrecem dia rere dia.

   Una abraçada, company!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.