Arriba la 75a Fira de la Puríssima a la ciutat

Aquest any torna la Fira de la Puríssima als carrers de Sant Boi. L’any passat degut a la situació sanitària de la Covid19, la majoria d’activitats es van haver de dur a terme de manera virtual. Tot i així, l’edició d’enguany comptarà amb mesures preventives per evitar concentracions en alguns carrers per on passa la Fira.

Localització de la Fira

Els carrers de l’Alou, O’Donnell, Major (i també Cerdanya) no tindran paradetes en aquesta edició, per evitar aglomeracions. Al carrer Jaume I, només hi haurà paradetes en el tram més ample del carrer. A la carpa comercial també es redueix el nombre d’expositors. La resta d’espais es mantindran com en edicions passades. La zona del Mercadal acollirà els espais gastronòmics, Fira de la cervesa artesana i Vi Cult. La plaça de l’Ajuntament comptarà amb la Fira de Nadal i la Rambla Rafael Casanova tindrà la Fira del planter.

Al carrer de Jaume I i a un costat del parc de la Muntanyeta hi haurà paradetes. El carrer Baldiri Aleu acollirà el sector de l’automoció, la carpa comercial i el bar de la Casa de Sevilla. I a la part central del parc estarà situat el Mercat d’Art Jove i la Carpa Saludable i Sostenible. A la zona del llac hi haurà un escenari per a actuacions i concerts musicals. Aquest any, la plaça de l’Agricultura comptarà amb espais i activitats familiars, com l’espai dels animals, els tallers infantils, un rocòdrom, una tirolina i el circuit de seguretat viària.

El cartell

El cartell d’aquesta 75a Fira de la Puríssima és una obra conjunta de dos dissenyadors gràfics de la ciutat. Iván Castro, especialista en cal·ligrafia i lettering, és l’autor de la tipografia, mentre que les il·lustracions han estat a càrrec d’Eva Sanz, coneguda com a ‘Lady Eve’.

Aquest any, l’exposició municipal vol presentar a la ciutadania l’estratègia municipal per avançar cap a un model d’alimentació saludable i sostenible a la ciutat.

A continuació us deixem el programa amb totes les activitats de la Fira de la Puríssima:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.