Assoliment excel·lent!

L'Equip d'Educació Viària de la Policia Local ens mostra les dades estadístiques de les seves activitats als centres escolars de la nostra ciutat. Clica per saber-ne més.

22 centres escolars, més de 3300 alumnes, 210 sessions, 46 activitats de circulació en circuit viari infantil….,etc.

Aquestes són les dades que l’Equip d’Educació Viària ha pogut obtenir a l’acabament del curs lectiu escolar, corresponents a les activitats programades que, any rere any, oferim i compartim amb la totalitat dels centres d’educació infantil i primària de Sant Boi.

Aquest any, els destinataris dels nostres continguts sobre mobilitat segura, civisme, autoprotecció, etc., han estat els nens/es de P5, 2n i 5è de primària.

Durant tot el curs, el Xavi, l’educador policial de referència, ha  romàs disponible per als centres escolars per tal de mantenir un seguiment permanent dels continguts a desenvolupar, atenent a les especificitats dels diferents barris on s’ubiquen els centres o a les inquietuds d’aquests per donar a conèixer a l’alumnat informació d’interès puntual o d’actualitat relacionades amb les matèries abans ressenyades.

S’ha visitat cada curs escolar dels mencionats un mínim de dos cops durant el curs, realitzant almenys una pràctica de conducció de bicicleta i patinet en entorn simulat als patis dels centres, espais urbans o al Parc Ciclista Can Dubler, fomentant així, l’ús de la bicicleta entre els menors com a vehicle sostenible no contaminant per a petits recorreguts.

A més, ens sentim orgullosos d’haver pogut ajudar a una trentena de nens/es de 10-11 anys d’edat a aprende a circular en bicicleta de manera autònoma.

De ben segur que després de l’estiu tornarem “al cole” amb les piles carregades en busca del nostre particular “assoliment excel·lent”.

Seguim…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.