Atorgats els premis Bikefriendly 2021

En data 1 de juliol, s’han atorgat els Premis Bikefriendly 2021 als projectes i iniciatives corresponents a les diferents categories.

Com ja vam explicar en  post anterior, els Premis Bikefriendly, impulsats per la Red de Ciudades por la Bicicleta estan destinats a reconèixer l’esforç portat a terme pels territoris adherits a la xarxa en materia de foment i impuls de l’ús habitual de la bicicleta, a través d’iniciatives o projectes d’innovació i de calat als diferents territoris.

En aquesta edició, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, a través de l’Equip d’Educadors de la policia local, ha estat mencionat darrere l’Ajuntament de Pamplona i juntament amb el de València, per la seva iniciativa Rodescola, dins l’àmbit d’Educació i Promoció.

Amb aquesta menció, que podeu veure en el següent enllaç, queda palès de manera clara el compromís amb la mobilitat segura, sostenible i saludable que des d’aquest equip portem com a bandera des de fa molt de temps i que no fa una altra cosa que mostrar que el camí que vam emprendre és el correcte per arribar a assolir nivells eficients de convivència entre els diferents rols a la nostra xarxa viària.

Ressenyar que la iniciativa presentada en l’àmbit d’Educació i Promoció ha estat la primera valorada a un ajuntament de població sense ser aquesta capital de província. 

Des del nostre equip, felicitem els guanyadors en la resta de categories.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.