Atorgats els premis Bikefriendly 2021

En data 1 de juliol, s’han atorgat els Premis Bikefriendly 2021 als projectes i iniciatives corresponents a les diferents categories.

Com ja vam explicar en  post anterior, els Premis Bikefriendly, impulsats per la Red de Ciudades por la Bicicleta estan destinats a reconèixer l’esforç portat a terme pels territoris adherits a la xarxa en materia de foment i impuls de l’ús habitual de la bicicleta, a través d’iniciatives o projectes d’innovació i de calat als diferents territoris.

En aquesta edició, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, a través de l’Equip d’Educadors de la policia local, ha estat mencionat darrere l’Ajuntament de Pamplona i juntament amb el de València, per la seva iniciativa Rodescola, dins l’àmbit d’Educació i Promoció.

Amb aquesta menció, que podeu veure en el següent enllaç, queda palès de manera clara el compromís amb la mobilitat segura, sostenible i saludable que des d’aquest equip portem com a bandera des de fa molt de temps i que no fa una altra cosa que mostrar que el camí que vam emprendre és el correcte per arribar a assolir nivells eficients de convivència entre els diferents rols a la nostra xarxa viària.

Ressenyar que la iniciativa presentada en l’àmbit d’Educació i Promoció ha estat la primera valorada a un ajuntament de població sense ser aquesta capital de província. 

Des del nostre equip, felicitem els guanyadors en la resta de categories.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*