Avui, 17 de maig, és el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

El Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia es commemora cada 17 de maig des de l’any 1990, any que l’Organització Mundial de la Salut va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

L’objectiu d’aquesta jornada és la sensibilització i condemna contra tota situació de discriminació, injustícia i de violència envers les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Sant Boi se suma a aquesta commemoració, deixant palesa la seva voluntat de continuar assegurant el compliment de la llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La nostra ciutat, des de gener de 2018, forma part de la xarxa territorial de Serveis d’Atenció Integral LGBTI, amb l’objectiu de reconèixer, visibilitzar i posar en valor les diversitats sexuals i d’expressió de gènere i atendre de manera integral les persones dels col·lectius.

Més informació.

Coincidint amb el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia, a Sant Boi estrenem els primers semàfors inclusius i igualitaris amb parelles del mateix i diferent sexe. En lloc de la silueta habitual, mostren parelles diverses que es van succeint cada cop que hi ha canvi de color verd-vermell.

Aquests nous semàfors s’han instal·lat en dues cruïlles del municipi, la de Ronda de Sant Ramon amb carrer Miquel i la del carrer Bonaventura Calopa amb Can Julià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.