Avui es commemora el 125 Aniversari a Sant Boi de les Germanes Hospitalàries, Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni

Els companys i les companyes del Departament de Salut Comunitària ens envien aquesta informació que els fan arribar des d’aquesta institució i els demanen que en fem difusió.

 

 

Les Germanes Hospitalàries, Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni commemoren aquest 125 aniversari de l’arribada de les Germanes Hospitalàries a St Boi, en un dia com avui, 24 de setembre.

Volen destacar que al llarg dels anys la institució a Sant Boi ha contribuït en el desenvolupament i la vida de la ciutat amb valors com la cura, la promoció de l’autonomia personal, la solidaritat, el treball participatiu i l’excel·lència en l’atenció a les persones afectades per alguna patologia mental i llurs famílies.

 

Adjuntem la seva Nota de Premsa: Benito Menni CASM celebra el 125 aniversari mantenint l’hospitalitat en el centre de l’assistència.

De la qual en ressenyem que fa un recorregut per la seva història, des de l’inici fins ara. I que el seu esperit de millora i superació per oferir el millor servei a les persones que ho necessiten ha guiat l’Entitat durant tots aquests anys, desplegant serveis assistencials a la comunitat i promovent el model de recuperació de les persones.

En l’actualitat, Benito Menni CASM es troba integrat al sistema públic sanitari de la Generalitat de Catalunya i s’ha consolidat com a referent en el sector de la salut mental a Catalunya i a Espanya. Compta gairebé amb 1.000 treballadors i ofereix atenció sanitària i social a més de 26.000 persones l’any.

També que ha estat pioner en la implantació de noves tècniques i recursos assistencials i que ha rebut reconeixements a la gestió de qualitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.