BALANÇ: 3 productes a cavall de 2 mandats

Just acabat el mandat 2015-19, i entrant de ple al nou mandat 2019-23. Us presentem 3 productes que permeten enllaçar els dos períodes i tenir una visió global de com hem acabat el primer i de la inèrcia cap al segon.

 

  1. Memòria de mandat:
    Document sintètic agrupat en tres grans apartats: els destacats de les principals polítiques dutes a terme els darrers 4 anys, una visió evolutiva de l’organització en termes econòmics i de personal, i una mostra diversa d’actuacions més concretes dutes a terme a finals del passat mandat i d’aquelles que estan en actiu o que ho estaran a curt termini.

2. Execució del Pla de Govern 2015-19:
Balanç del nivell d’execució de les 139 mesures contemplades a l’anterior Pla de Govern: quines s’han executat completament, quines parcialment i quines no han pogut ser assolides. Visió global dels resultats aconseguits.

El seguiment a temps real i la informació detallada sobre cadascuna de les mesures es pot consultar en el següent enllaç.

 

3. Plànols d’actuacions per barris:
Conjunt de 6 plànols amb el detall de les actuacions essencialment urbanístiques i de manteniment de l’espai públic, per a cada barri:

És una imatge estàtica dels darrers 4 anys, a més d’un avenç de les actuacions compromeses i que es materialitzaran en els propers mesos. El visor d’obres, recentment posat a l’abast de totes, és el producte dinàmic d’aquests plànols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.