Busquem aire fresc per a la jornada de participació al Pla de Govern

La tarda del proper 13 de febrer, a partir de les 18h a CoBoi Lab, tindrà lloc una jornada de participació ciutadana associada al Pla de Govern. Serà l’acte per compartir les prioritats no només dels propers 4 anys, sinó l’estratègia de ciutat fins al 2030, en línia amb l’agenda global de l’ONU (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

No està concebuda com una jornada “clàssica” de participació ciutadana on es convida les persones participants a llençar propostes. És el tret de sortida d’una procés que pretén que les persones es facin corresponsables de donar resposta als reptes de la ciutat i que acabin ideant possibles solucions. Per tant, se les convidarà a pensar què poden fer per millorar la ciutat els propers anys i on volen comprometre’s.

Volem arribar a persones diferents, persones que no hagin participat en aquesta mena de propostes, persones que aportin aire fresc. Per això compartim amb vosaltres el targetó annex. És una invitació que podeu fer arribar fàcilment a qui vulgueu: la companya de l’AFA que té idees genials, la doctora del CAP que sempre sap trobar les paraules adients, el dependent del bar que contagia a tothom del seu bon humor i optimisme, l’amiga que és capaç d’organitzar a tot el grup en un tres i no res, el veí que té solucions per a tot, el cunyat que tot ho sap.

Al targetó hi trobareu tots els detalls de la jornada. El podeu descarregar i adjuntar a un correu electrònic, al WhatsApp…o imprimir-lo i donar-lo en mà!!

Per a més info, accediu a la plataforma Participa Sant Boi.

Moltes gràcies per contribuir a fer una jornada més gran!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.