Campanya de donació de Sang a Sant Boi, 19 i 20 d’abril de 2021

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la Campanya de Donació de Sang els dies 19 i 20 d'abril a Can Massallera, en els horaris de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Sant Boi es suma al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Els dies 19 i 20 d’abril, Can Massallera comptarà amb un espai de donació de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Cal que els donants reservin hora des del següent enllaç: 

El Banc de Sang, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

 

Cal recordar, a més, que la COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

 

Més informació sobre la donació de sang i el COVID-19 als següents enllaços:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.