Campanya solidària #IntermediaxFeina de Fundació Intermedia

Les companyes del Departament de Salut Comunitària ens envien aquesta informació: Fundació Intermedia posa en marxa la campanya solidària #IntermediaxFeina, un servei gratuït d’acompanyament laboral a persones afectades econòmicament per la crisi del coronavirus, residents a Catalunya o Illes Balears.

 

 

 

 

 

Les sessions d’Orientació Laboral de Fundació Intermedia són totalment gratuïtes, obertes a totes aquelles persones que estiguin en situació de sense feina, ERTO, ERO, etc. arran de la crisi de la COVID-19.

? Si coneixes algú que necessiti suport i assessorament, passa-li la informació, segur que t’ho agrairà.

Intermediaxfeina: https://bit.ly/2z1gm74

En aquest vincle hi ha totes les explicacions sobre l’assessorament, el suport i el formulari.

Per anar al web: https://www.fundaciointermedia.org/perfeina

 

INTERMEDIA és una fundació sense afany de lucre que atén a persones, especialment que es trobin en situació de vulnerabilitat social i laboral, promoguda per Fundació IRES, Fundació Surt i Suara Cooperativa, amb una llarga trajectòria d’acció social per a la millora de l’ocupació. Està homologada com a agència de col·locació.

És una eina professional, de qualitat, solidària i responsable, per al desenvolupament personal i la millora de l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones, és a dir, incrementar les possibilitats de trobar feina.

Intermedia treballa per facilitar l’ocupació i millorar l’ocupabilitat de les persones, especialment d’aquelles que es troben en situacions de major vulnerabilitat social i laboral. I Les empreses es beneficien d’un ampli ventall de serveis per respondre a la captació i el desenvolupament del talent als seus equips.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.