Candidatura als Premis Bikefriendly

L’Equip d’Educadors de la Policia Local presentem candidatura als premis Bikefriendly en la seva categoria d’Educació i Promoció.

Els premis Bikefriendly estan destinats a reconèixer l’esforç portat a terme per les entitats públiques adherides a la Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB) per a impulsar els seus projectes, iniciatives i /o accions destinades a fomentar i facilitar l’ús quotidià de la bicicleta i compartir bones pràctiques i experiències en l’àmbit de la ciclomobilitat a través d’una plataforma i/o espai de referència, tant a nivell nacional com internacional.

Des d’Educació Viària, participarem amb la nostra iniciativa “Rodescola”, ja arrelada entre la comunitat escolar principalment, la qual esdevé una important eina del foment d’ús de la bicicleta com a vehicle sostenible i saludable entre els infants i joves, a través de les diferents activitats que aquesta engloba.

“Rodescola” adapta les seves accions en funció del grup col·lectiu al qual es dirigeix, sempre amb la bicicleta com a protagonista indiscutible, i facilita als seus participants les eines bàsiques per una conducció segura i eficient del vehicle, dotant-los, així mateix, de les habilitats necessàries per a la consecució d’aquest objectiu.

El lliurament de premis tindrà lloc a la ciutat de Màlaga el pròxim dia 8 de juliol, dins del marc del II Encuentro de la Bici Urbana

Esperem d’aquesta candidatura, almenys, poder donar visibilitat als diferents projectes que des d’aquest equip anem creant en benefici de la nostra comunitat i/o de l’interès general.

Seguim…

Una resposta a «Candidatura als Premis Bikefriendly»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.