Canvi de marxa

El proper dimarts, dia 26 de novembre, l'Equip d'Educadors Policials col·laborarà amb la Fundació Mutual de Conductors durant la representació escènica que es portarà a terme al teatre de Can Massallera, adreçat a alumnes d'entre 16 i 17 anys.

Canvi de marxa” és una activitat educativa impulsada per la Fundació Mutual de Conductors en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit que té com a objectiu conscienciar als joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes dels accidents de trànsit i sobre les conseqüències que en deriven, fomentant així conductes responsables i d’autoprotecció.

Aquesta  activitat consisteix en la representació d’una trucada telefònica entre dues germanes, en que una d’elles presencia un accident de trànsit mentre s’està dirigint en cotxe a la discoteca. Durant el relat, s’intercalen vídeos informatius i testimonis reals d’un policia, un bomber i un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Així mateix, també es recullen els testimonis reals d’una persona que ha patit un sinistre i d’un familiar d’una víctima, en el que mostren les conseqüències que tenen els accidents pels mateixos afectats i per les persones més pròximes.

Serà el proper dimarts, 26 de novembre, en que escolars de  batxillerat dels nostres instituts estan citats amb la responsabilitat, l’autoprotecció i l’empatia al teatre de Can Massallera.

En un futur està previst realitzar més sessions per tal de poder arribar al màxim de joves santboians.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.