Càpsules de reflexió crisis covid-19. Diàlegs d’experts entorn a la convivència, hi participa el Juan Carlos Cassou

El Juan Carlos Cassou vol compartir amb nosaltres la seva participació al Programa Càpsules de reflexió crisis covid 19. Ens explica que col·labora, a títol personal, en el cicle de mini conferències sobre temes clau relacionats amb la convivència durant la crisi de la COVID-19 i que paga la pena perquè hi ha autèntiques autoritats en diferents matèries… i ens ofereix que els companys i companyes que ho desitgem puguem conèixer aquesta experiència.

 

 

Aquesta és la presentació del programa de Càpsules de reflexió crisis covid-19. Diàlegs d’experts entorn a la convivència, la cultura de pau i la societat en temps de pandèmia.

Davant la present situació de pandèmia EsMediacio ha volgut fer una aportació a la cultura de pau, la convivència i la societat a través d’un programa de 22 càpsules de temàtiques diferents amb 27 experts: convivència, família, justícia, pràctiques restauratives, escola, gestió de conflictes, empresa, gent gran, economia, gestió municipal, migració, participació, comunicació, etc…

Ens conviden a veure el programa adjunt i el vídeo explicatiu Càpsules per a la convivència i la pau. Crisis Covid-19 – Vídeo de 31 segons.

 

Aquí tenim el programa de les 22 càpsules programades que van començar el 23 de maig i arriben fins al 8 de juliol.

 

Més info al web EsMediacio, Gestió integral de conflictes (Entitat de gestió de conflictes i mediació per la promoció, la difusió i la implementació de la gestió integral dels conflictes)

La ponència del Juan Carlos és el 27 de maig i és sobre Control social versus cultura restaurativa i comunitària. Aviat la podrem veure al canal de YouTube d’EsMediacio.

 

En aquest canal podrem seguir les que ja estan penjades. Ara mateix hi ha:

 

  • Convivencia y sociedad en época de pandemia.

Victòria Camps Catedrática emérita de filosofía moral y política reflexiona y da luz a la importancia de la buena convivencia y la responsabilidad social en la actual situación de pandemia. És del 22 de maig. Durada 18:54’

 

  • Ruptura de pareja en época de crisis por Covid-19

Cristina Merino, Doctora en psicología, abogada, mediadora en el Servicio de Mediación del Gobierno Vasco y professora, reflexiona y expone la situación de los conflictos de pareja o de progenitores en época de restricciones sociales, cambios en las necesidades de los padres, madres y los hijos y delante la presente situación del sistema judicial. És del 25 de maig. Durada 17:21’

 

Podem seguir totes les càpsules a través del canal de YouTube d’EsMediacio: https://www.youtube.com/channel/UCw3fmHHyj0mYDCmtxZ0ROFg/videos

 

2 respostes a «Càpsules de reflexió crisis covid-19. Diàlegs d’experts entorn a la convivència, hi participa el Juan Carlos Cassou»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.