Celebració de la I Jornada de Salut CS Montclar

El passat divendres dia 2 de Juny, dins del marc de col·laboració entre entitats, aquest equip va ser convidat per participar a la celebració de la I Jornada de Salut, organitzada pel CS Montclar.

“Menys fumar, més caminar”.

Aquest és el lema escollit per l’EAP Montclar, dins la Setmana sense Fum, per celebrar la I Jornada de Salut CS Montclar, durant la tarda del passat divendres dia 2, a la zona d’aparcament del recinte del Centre.

Aquesta va servir per conscienciar la canalla sobre la importància d’adquirir hàbits saludables i prevenir el consum de tabac, mitjançant diverses activitats i tallers.

L’Equip d’Educadors de la Policia Local, juntament amb agents de barri, van ser convidats a participar a la jornada referida, aportant dos vehicles policials per a la seva exhibició entre els infants participants, un d’ells un vehicle de patrullatge i una motocicleta lleugera.

També es va muntar un petit circuit bàsic d’habilitat per a que els nens/es poguessin circular amb els patinets aportats per l’equip, sota el lema “menys fumar, més patinar”.

Des de la Unitat de Policia Comunitària de la Policia Local, volem felicitar el CS Montclar i el seu personal per la celebració de la seva I Jornada de Salut, la qual va gaudir d’una gran acceptació i participació entre les famílies, animant-los a que jornades com la celebrada esdevinguin, a partir d’ara, un referent de salut entre les families de la nostra població.

Així mateix, agrair al CS Montclar la invitació feta a aquest Equip i esperem tornar a col·laborar conjuntament aviat.

Si cliqueu l’enllaç podreu accedir a la ressenya de la jornada, publicada al blog dels Centres d’Atenció Primària de Sant Boi de Llobregat, amb el vídeo i les fotos realitzades amb motiu de la celebració d’aquesta.

https://icscapsantboi.wordpress.com/2017/06/04/i-jornada-de-salut-cs-montclar/#more-1460

Una resposta a «Celebració de la I Jornada de Salut CS Montclar»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.