Celebració dels Patrons de la Policia Local

630 alumnes corresponents a 17 escoles i  9 persones procedents del Centre Psiquiàtric Benito Menni, acompanyats dels seus tutors/es i monitors/es, han pogut gaudir durant l’assolejat matí del dia 4 d’octubre de la celebració anual que la Policia Local, juntament amb voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil, Bombers i una dotació de la Creu Roja de Sant Boi, realitzen amb motiu dels Patrons de la Policia al Parc de la Muntanyeta.

Durant el desenvolupament de la jornada, els assistents han pogut observar les evolucions de l’Uno i el Giraud, els  gossos de la Unitat Canina de la Policia Local, a més d’experimentar les sensacions que transmeten els vehicles patrulla en marxa, fent una petita volta en aquests, acompanyats d’experimentats conductors policials.

També han pogut comprobar de prop com és una ambulancia per dins i han escoltat atentament les explicacions dels voluntaris de Protecció Civil i Bombers relacionades amb les seves pròpies tasques i eines que utilitzen per desenvolupar aquestes.

Tot allò, recolçat per la pressència de  personal de McDonalds S.Boi, els quals han ofert suc de taronja a la mainada i de persones voluntàries de l’Associació de Veins de Vinyets-Moli Vell i Esclat de Ciutat Cooperativa, que han fet un cop de mà a la jornada pel seu bon funcionament.

Aquest ha estat sense dubte, l’any amb més participació de centres escolars i esperem que l’any vinent pugui ser igual o més exitosa que la d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.