CLUB ELIAS: Steve Bruce Roberts

CLUB ELIAS

Divendres 15 de febrer, a les 22 hores. Preu entrada: 5 € i 10 € amb CD. Teatre Cal Ninyo, carrer de Joan Bardina. 44. 08830 Sant Boi de Llobregat

Steve Bruce Roberts presenta: Perfect Years (Segell Microscopi 2018), el seu nou àlbum.

Un disc de 10 cançons escrites en un estil que Steve Bruce Roberts anomena retro-hybridism i   que mescla influències de tota la seva trajectòria, com el power-pop dels anys 70 de la cançó That Boy, la psicodèlia de Butterfly , el blues-pop de Creatures of the Pen, el folk eteri de Templeton Terrace o el disco-reggae-balcànic de Things I Didn’t Do.

Perfect Years és una mirada sardònica i tendra al passat i al present d’ un somni de vida; un popurri eclèctic però equilibrat que combina l’alegria pop amb ritmes contundents.

Enregistrat i produït per Roger Gascon (The Lazy Lies, Chet)  a l’estudi Cadenza a Barcelona, amb un equip de músics de luxe: el mateix Roger Gascon (bateria, percussió, teclats, cors), Louis Lambeau (baix i contrabaix), Olalla Wallin (violí i cors), Toni Rosselló (acordió), Ester Umbert (violoncel) i Rob Morris (harmònica).

Actualment viu a Sant Boi i desenvolupa projectes de música de generes diversos amb  l’enregistrament de discos tant en solitari com amb altres formacions com Grog (folk-pop)  i  The Brothers Dupree (blues i americana).

T’ hi esperem !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.