CLUB ELIAS / SANT BOI JAZZ CLUB

Amics i amigues del Sant Boi Jazz Club Aquest divendres tornem i com és habitual, a la nostra seu del teatre de Cal Ninyo, enquadrats dins del projecte cultural Club Elias, que té com a objectiu programar cada cap de setmana un espectacle innovador i de qualitat contrastada de diferents àmbits artístics.

SANT BOI JAZZ CLUB presenta: GWEN PERRY. Divendres, 8 de febrer, a les 22 hores. Preu: 8 € Teatre Cal Ninyo. Carrer de Joan Bardina, 44

Us convidem, doncs, al concert d’aquest divendres dia 8, com sempre, s’iniciarà a les 22 hores. Tindrem l’honor de presentar-vos la cantant nord-americana (tot i que resident a Europa des de fa més de 30 anys) GWEN PERRY, que es presentarà en formació de trio amb  Michelle Faber (piano) i Pere Loewe (contrabaix).

Gaudirem d’una actuació plena de força, en la qual des d’un estil molt personal ens oferirà un repertori ampli i variat que va des del jazz, passant pel swing, el blues i la música brasilera.

Vocalista de prestigi i de forta personalitat (no en va l’any 2012 va ser condecorada per la Fundació AEFE amb la Creu d’or europea a la categoria de cantant internacional) Dotada d’una gran personalitat i un registre de veu captivador, al seu currículum contempla actuacions a la majoria de països europeus i gires per Àfrica i l’Orient Mitjà. Amics del Sant Boi Jazz Club, aquest divendres, tenim una cita amb la veu femenina.
No hi falteu!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*