CLUB ELIAS / SANT BOI JAZZ CLUB

Amics i amigues del Sant Boi Jazz Club Aquest divendres tornem i com és habitual, a la nostra seu del teatre de Cal Ninyo, enquadrats dins del projecte cultural Club Elias, que té com a objectiu programar cada cap de setmana un espectacle innovador i de qualitat contrastada de diferents àmbits artístics.

SANT BOI JAZZ CLUB presenta: GWEN PERRY. Divendres, 8 de febrer, a les 22 hores. Preu: 8 € Teatre Cal Ninyo. Carrer de Joan Bardina, 44

Us convidem, doncs, al concert d’aquest divendres dia 8, com sempre, s’iniciarà a les 22 hores. Tindrem l’honor de presentar-vos la cantant nord-americana (tot i que resident a Europa des de fa més de 30 anys) GWEN PERRY, que es presentarà en formació de trio amb  Michelle Faber (piano) i Pere Loewe (contrabaix).

Gaudirem d’una actuació plena de força, en la qual des d’un estil molt personal ens oferirà un repertori ampli i variat que va des del jazz, passant pel swing, el blues i la música brasilera.

Vocalista de prestigi i de forta personalitat (no en va l’any 2012 va ser condecorada per la Fundació AEFE amb la Creu d’or europea a la categoria de cantant internacional) Dotada d’una gran personalitat i un registre de veu captivador, al seu currículum contempla actuacions a la majoria de països europeus i gires per Àfrica i l’Orient Mitjà. Amics del Sant Boi Jazz Club, aquest divendres, tenim una cita amb la veu femenina.
No hi falteu!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.