CLUB ELIAS

SANT TORNEM-HI !!! Per a aquesta temporada us proposem una nova programació i un ventall de novetats. Hem començat una nova etapa amb molta il·lusió, amb una proposta de programació tots els divendres: teatre, Sant Boi Jazz Club, concerts de música i propostes de música local. Clica per saber-ne més!!

 

Es tracta d’ un projecte col·laboratiu de Cal Ninyo i Weller, s’anomena CLUB ELIAS per l’antic propietari el Sr. Josep Elias, esperem que les propostes que farem professionals, innovadores i de qualitat us agradin molt, que omplim el teatre i els nostres carrers.

No t’ho perdis!!!

TEATRE: La vida en blues, preu: 10 €

Dit això, per a aquest divendres, 1 de febrer, a les 20.30 h i a Cal Ninyo, us presentem “La vida en blues” La historia de las mujeres que hicieron del blues su forma de vida.

És la història d’artistes marginals, discriminats, supervivents, però sobretot és la d’una sèrie de dones que es van enfrontar al que estva socialment establert i, en conseqüència, van patir per això. “La vida en blues” explica la història d’aquestes dones que després d’anys de dolor a l’escenari i en la seva vida privada van aconseguir el valor suficient per desafiar les normes, vèncer les seves pors i cridar: Prou!
Seran 8 monòlegs teatrals lligats per diverses peces de blues cantades en directe i acompanyades a piano.

Afeccionats al jazz, ha arribat la vostra hora!
Us hi esperem a tots i totes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.