Com aconseguir un certificat oficial de català: Recomanació del SLC de febrer

Justament en aquest moment s'obre el període de fer la inscripció a les proves i el pagament de les taxes per presentar-se a les proves que organitza la Direcció General de Política Lingüística, és una de les opcions per tenir aquest certificat oficial. Continua llegint per veure quines altres possibilitats hi ha.

El certificat d’assistència i assoliment que expedeix el Consorci per a la Normalització Lingüística si se supera la prova del nivell Bàsic 3, Elemental 3, Intermedi 3 o Suficiència 3 té el mateix valor que el certificat de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL).

També podem esbrinar si ja tenim algun títol, diploma o certificat equivalent a un dels certificats de coneixements de català de la DGPL. Podem consultar-ho aquí o a qualsevol institut d’educació secundària.

Una altra opció per aconseguir un certificat oficial és presentar-se a les proves anuals que organitza la DGPL. La inscripció a les proves i el pagament de les taxes és del 2 al 21 de febrer, i les proves es duen a terme durant els mesos de maig i juny.

En aquesta pàgina web trobarem tota la informació que necessitem sobre aquests certificats oficials de català: tipus, dates de la convocatòria de proves, procés d’inscripció, resultats, equivalències i acreditació de coneixements de català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.