Comença el projecte “Patis Oberts” a les escoles

El mes de juny comença el projecte Patis Oberts a les escoles. Aquesta iniciativa pretén obrir les portes dels patis escolars com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en caps de setmana o en vacances escolars.

Des de l’Àrea d’Educació, Convivència i Solidaritat ens fan saber que tindrà lloc la posada en marxa d’aquesta iniciativa que ja s’està duent a terme en altres municipis i que ara també en podrem gaudir a Sant Boi.
Al final d’aquest post hi ha la llista de les escoles que comencen i els horaris previstos de juny a juliol, serà la prova pilot. Al setembre s’iniciarà el projecte i s’ajustarà a com vagi aquesta prova esmentada.

L’objectiu és optimitzar la vessant educativa i social de l’ús dels centres escolars i oferir una alternativa de lleure als infants i joves i les seves famílies.

Als patis escolars oberts es podran realitzar activitats de dinamització educativa de tipus esportiu, artístic i en família. En aquestes circumstàncies el pati es converteix en un espai d’ús públic on entitats del barri, agents socioeducatius, infants i joves treballen plegats entorn a unes mateixes propostes i objectius.

En aquests casos els patis oberts, en el marc d’aquests projectes més amplis, suposen una contribució encara més clara a l’èxit educatiu de totes i tots els qui hi participen.

Els patis dels centres escolars participants: Escola Ciurana, Escola Gaudí, Escola Montbaig i Escola Massallera i obriran:

  • Els dissabtes al matí (4 hores) al mes de juny.
  • Del 26 de juny al 31 de juliol tots els dies a les tardes (4 hores) després dels Casals d’Estiu a les escoles.
  • De l’1 al 8 de setembre 4 hores a les tardes.
  • I a partir de setembre i fins desembres dissabtes i diumenges matí i tarda (7 hores).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.