Commemoració del 28 de juny Dia per l’Alliberament LGTBI: Activitats

La nostra ciutat se suma a la celebració per deixar palesa la nostra aposta per la identitat de gènere i el respecte a qualsevol tendència sexual. Clica per veure què tenim programat!

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza activitats familiars aptes per a tots els públics, a la Rambla de Rafael Casanova, el 28 de juny, a la tarda.

Programació:

18 h – Conta-contes Tots Nosaltres sobre la diversitat de les famílies a càrrec de la companyia ‘Fes-t’ho Com Vulguis’

Taller infantil a càrrec del Col·lectiu Karxofarock

Espai infantil de lectura

i per acabar:

18.45 h – Pintada col·lectiva del primer pas zebra contra la LGTBIfòbia amb els colors de l’arc de Sant Martí a Sant Boi de Llobregat !

 

Una resposta a «Commemoració del 28 de juny Dia per l’Alliberament LGTBI: Activitats»

  1. Us informem que a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, recolzant el Festival de Cinema FIRE (22a MOSTRA INTERNACIONAL de CINEMA GAI i LESBIÀ) hem fet una exposició amb pel·lícules sobre aquesta temàtica. Creiem que a través del cinema podem i hem de lluitar per trencar barreres i lluitar pels drets humans, construint mitjançant l’educació i la cultura un món més just i més lliure.
    A la Biblioteca trobareu: Pride, A mi madre le gustan las mujeres, A un dios desconocido, Algo casi perfecto, Amigo/amado, Antes que anochezca, El Banquete de boda, C.R.A.Z.Y, Cachorro, La Calumnia, Cero en conducta, La Chica Danesa, Los Chicos estan bien, Fresa y chocolate, Fucking Amal, La Hada ignorante, Hamam, el baño turco, Happy Together, El Hombre deseado, Un Hombre llamado flor de otoño, In & out, Una Jaula de grillo, La ley del deseo, Mi hermosa lavanderia, Mi idaho privado, Mi nombre es Harvey Milk, Ocaña. Retrato intermitente, Plata quemada, Querelle,
    Reinas, Satiricón, Tacones lejanos, Tomboy, La Vida de Adèle, XXY i ……………

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.