Connectem Day! Un èxit de participació!

El Servei de Tecnologia i Sistemes d’Informació, ens fan retorn de com van anar aquestes dues jornades de formació tant intenses com completes.

Ja ens van enviar un correu electrònic posterior a l’esdeveniment on ens explicaven que els dies 9 i 10 de març va tenir lloc el Connectem Day, dues jornades repletes de píndoles de coneixement on més de 110 persones van participar de manera presencial o telemàtica cadascun dels dos dies.

Continua llegint, hi ha imatges de l’esdeveniment i declaracions de participants!

També ens van dir que es van enregistrar totes les sessions telemàtiques i que les podeu veure al web Connectem Day i al web Eines Google Workspace.

Cal que recordem que en aquest web podem trobar quines persones tenim a prop com “Early Adopters”, que ens poden ajudar a resoldre dubtes, o accions que se’ns “resisteixen”, els trobarem llistats per edificis, a més de manuals i molt més sobre com utilitzar les eines de Google Workspace, tot està a la nostra disposició per consultar-ho en qualsevol moment!

I el divendres 11 de març van fer el sorteig de les samarretes i les estoretes per ratolí i els guanyadors i les guanyadores són:

PRESENCIAL: Samarreta

1: Mónica Español Sanz

2: Dolors García Gómez

3: Paqui Del Valle

4: Cristina Vilaseca Santos

5: maria romero garcia

6: Joan Ojeda Duran

7: Pilar Leal Moreno

8: Daisy Liarte Dalisme

9: Maria del Carmen Augé Jiménez

10: Josep Martínez Herrera

TELEMÀTICA: Estoreta pel ratolí

1: Concepción Andrés Mora

2: Purificació Cruces Paniagua

3: Concepción Sanchez Berraquero

4: Laura Cueto Andreu

5: Montse Jolís Masjuan

6: Elena Vega Rubio

7: Júlia Miquel de la Vara

8: Magdalena Moreno Díaz

9: Nélida Carmen Silva Moscoso

10: Mireia Mitjans Cadenas

Amb aquestes sessions tanquem la part d’implantació del projecte, però el camí encetat no acaba aquí, continuem desenvolupant més funcionalitats de la plataforma Google Workspace sempre al vostre costat, amb tota la celeritat que ens sigui possible.

Gràcies per la vostra participació i continuem avançant i connectant amb la Transformació Digital!!

Aquí tenim declaracions de companyes que hi han participat:

Marta Bosch (assistència telemàtica): “Des de l’Administració Pública tenim l’obligació d’utilitzar al màxim les noves eines digitals que ens fan possible treballar millor. Un bon exemple són les eines col.laboratives que tenim a la nostra disposició i de les que gràcies a les píndoles del Connectem Day i al format telemàtic vaig tenir l’oportunitat de conèixer millor per treure-li més profit. Per això us recomano que accediu a les gravacions de les sessions de Drive i de Tasques”

Pilar Vidal (assistència presencial): “Van ser dues jornades molt interessants. Crec que estava més dirigit a persones que ja han treballant una mica les eines de Google i aquestes píndoles van servir per descobrir petites coses que sense formació et costa d’esbrinar. Els formadors genials! “

Lluïsa Simon (assistència telemàtica): “M’interessava especialment la píndola de Sites, i aquell dia no vaig poder connectar-me, en un altre moment he vist la gravació que ha estat molt clara i entenedora. Dijous vaig poder seguir en directe sis píndoles, entretallades amb interrupcions de feina, totes em faran servei perquè es van explicar moltes funcionalitats, com que les tenim al web, revisaré el que em vaig perdre i com es fa el que ara ja no recordo com. Us ho recomano!”

Una resposta a «Connectem Day! Un èxit de participació!»

  1. Me hubiese encantado poder seguir todas las “pindolas” pero no fue posible por temas laborales. De seguro que iré mirando con calma las grabaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.