Convocatòria per participar en el PROJECTE de “CONTRACTACIÓ PÚBLICA RESPONSABLE”

Volem crear tres grups de treball (social, ambiental i innovació) per treballar en el projecte de "Contractació Pública Responsable". Per a la configuració d'aquests grups ens agradaria comptar amb tú, més enllà del lloc de treball que ocupis en aquesta Organització, sempre que tinguis interès en el tema, t'hi impliquis i amb el teu talent i coneixements hi contribueixis. Tens temps fins al 20 d'octubre, t'hi apuntes?

Com ja sabem el passat 20 de juliol el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat impulsar la contractació pública responsable amb criteris de sostenibilitat social, ambiental i d’innovació i va fixar el termini de sis mesos per a l’elaboració i aprovació d’una instrucció.

Amb la contractació pública responsable es pretén una utilització estratègica de la contractació per implementar altres polítiques (socials, ambientals, innovació) amb l’objectiu d’aconseguir un ús més eficient dels fons públics, millorar la qualitat dels serveis públics, i en definitiva, la qualitat de vida dels ciutadans.

L’abast d’aquest projecte és transversal, i afecta a totes les àrees de l’Ajuntament i, especialment, als àmbits de serveis jurídics, serveis socials, igualtat de gènere, ocupació, medi ambient, projectes i obres, promoció empresarial, transparència, entre d’altres, i, per tant, és important la participació de perfils professionals molt heterogenis que puguin contribuir amb els seus coneixements i aportacions en la confecció de la instrucció.

Està previst crear tres grups de treball, un per cada línia d’actuació: social, ambiental i innovació coordinats i liderats per la Cap del departament de Contractació i Compres. Per a la configuració d’aquests grups ens agradaria comptar amb personal que, més enllà del lloc de treball que ocupi en aquesta Organització, tingui interès en el tema, s’impliqui i amb el seu talent i/o coneixements hi contribueixi.

Sens dubte, és una oportunitat per treballar en un projecte molt engrescador que propiciarà un canvi cultural intern, incentivarà un model de negoci amb responsabilitat social en les empreses i que repercutirà positivament en la ciutadania.

Les persones que estigueu interessades podeu enviar un correus electrònic al Departament de contractació i compres (contractacio@santboi.cat) fins el dia 20 d’octubre d’enguany.

2 respostes a «Convocatòria per participar en el PROJECTE de “CONTRACTACIÓ PÚBLICA RESPONSABLE”»

  1. Estaria interessat en formar part d’algun d’aquests equips: crec que humilment podria aportar alguna proposta positiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.