Crida de col·laboració per a la difusió de l’app mòbil EUFAST

Demanem especialment a les companyes i companys de Comunitat i Vida Quotidiana, Participació i de l’Àrea d’Igualtat, Drets Socials i Ciutat Educadora que puguin:

 

  • Fer difusió a través dels seus serveis perquè la població nouvinguda conegui l’existència de l’app i afavorir la seva descarrega i ús.

L’app mòbil és el resultat d’una experiència pilot realitzada a Sant Boi en el marc d’un projecte europeu Erasmus + on han participat persones migrades que viuen a la ciutat així com Creu Roja i Càritas. 

L’objectiu és fomentar l’adquisició de competències lingüístiques i coneixement del país d’acollida de persones nouvingudes. La metodologia d’aprenentatge és a través d’una app que recrea escenaris de la vida quotidiana i planteja una seguit de jocs de rol.

Estem a la darrera fase del projecte, i necessitem fer la màxima difusió possible de l’app mòbil. També estem finalitzant el testeig i avaluació de l’aplicació en termes de funcionalitat, usabilitat i utilitat, pel que es requereix que un gran nombre de persones descarregui l’aplicació mòbil i en la mesura del possible respongui aquest breu qüestionari per a poder elaborar recomanacions de millora. 

L’app es pot descarregat al Play Store buscant la paraula EUFAST i/o a través de l’enllaç disponible clicant la imatge.

Properament també us farem arribar uns fulletons amb un Codi QR per a facilitar la difusió i descàrrega. 

Moltes gràcies per la col·laboració!

Publicat el  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.