“Cuéntame milongas!… Tus recuerdos son Historia”.

Coneixes alguna persona gran a qui li pugui venir de gust acostar-se a l'Olivera a connectar amablement amb el passat per gaudir d'un amè esmorzar en el present, amb el nostre equip?

Si és afirmatiu… avisa-la. El proper 10 de maig, de 9,30 a 11 hores a l’Olivera, l’equip de convivència i mediació organitzem un esmorzar – tertúlia en el marc de la XVIIa Quinzena Cultural de la Gent Gran.

Les places són limitades.

Per inscriure-s’hi, cal deixar nom i número de telèfon o mail de contacte…

 • Per mail: mediaciociutadana@santboi.cat
 • A consergeria de l’Olivera, presencialment o per telèfon: 936529840

Això no és nostàlgia (o no només). És memòria històrica viva.

Desenvolupament de l’activitat: Cercle de diàleg (9,30 – 10.30). Esmorzar socialitzador (10,30 –10,50). Tancament restauratiu (10,50 – 11,00).

Objectius: evidenciar que la reconnexió amb el passat no és un exercici nostàlgic que allunya la gent gran de les noves generacions sinó un acte de rellevància de cara al present i al futur, potenciant la revalorització pròpia i el reconeixement de les altres persones dintre d’aquest entranyable col·lectiu.

 

2 respostes a «“Cuéntame milongas!… Tus recuerdos son Historia”.»

 1. Una iniciativa molt enriquidora per ambdues parts, pel que parla i pel que escolta. El testimoni oral en aquest món tan tecnològic i en constant canvi en el qual sembla impossible trobar un moment, parar i escoltar a persones que tinguin coses per a explicar, ganes de parlar i bona memòria és molt difícil de trobar. Construir la historia amb els protagonistes reals d’ella no té preu.

  1. Hola Núria!

   Ens regales una reflexió molt lúcida!… Amb la gent gran, com bé comentes, tenim una oportunitat única per congeniar les ganes de parlar i escoltar… amb un flux de memòria històrica totalment viva.

   Gràcies per llegir-nos.

   Juan Carlos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.