De la bona fe a la sobre medicació

Hi ha indicis que el bombardeig reiteratiu de càpsules i píndoles informatives sobre la ciutadania ens estaria immunitzant als comunicats. El Servei de Mediació i Restauració Comunitària busca alternatives…

Se’n sortiran?…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATMOSFERA ZERO. PART II.

 

La escalera es oscura y esconde horrores…

Primer van ser els domicilis. Ara toca les escales veïnals… Mediació s’enfoca ara als espais comuns de les finques veïnals, on van sortint comportaments cada cop més sorprenents, per finalitzar el Kit restauratiu (= afectiu x efectiu) començat a l’inici del confinament.

 

Preguntas que liarían hasta a CORTANA…

Després de 3 clips amb fórmules per calmar, persuadir i unir persones, Mediació ha preparat un darrer clip de preguntes capcioses però divertides que duran a les persones a un ràpid camí de curiositat per obtenir respostes que quedaran fixades pel component visual, que relaciona imatges aparentment no vinculables a través, justament, de la informació que volem transmetre.

Cadascuna d’elles es refereix a alguna de les noves oportunitats de conflicte a les escales veïnals que han emergit gràcies al confinament.

 

Todo lo bueno empieza con un poco de miedo!

El confinament ens espantava… Viure en Atmosfera zero!!!… I encara ens preocupa. Però comencem a intuir factors esperançadors i estem ja desitjant tornar a l’atenció directa de la ciutadania amb un creixement interior!! I el mateix desitgem per a tots els nostres companys/es de l’Ajuntament!

De moment, amb aquest clip  es completa el nostre kit restauratiu anti COVID-19, “restauratiu”… que vol dir efectiu multiplicat per afectiu (ho hem dit ja?), al qual també podreu accedir a través de xarxes socials i de l’espai “De moment, enlloc com a casa” https://agendasb.info/

 

Tot plegat, arribarà a la comunitat local via twitter, facebook, instagram i pàgina web.

 

Quan sortim de la cova

Quan acabi la quarantena, qualsevol entitat, o també vosaltres mateixos/es, a través de Recursos Humans d’aquest Ajuntament, podran gaudir de paquets de formació pràctica en aquestes matèries sol·licitant-nos-la via mail:

jccassou@santboi.cat
mmiro@santboi.cat
mediaciociutadana@santboi.cat

 

I recordeu…

“No pelearse… Y no comer entre horas!!!!”…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.