Demà comença BCN Sport Film als Cinemes de Can Castellet: Ens hi conviden!

Els dies 9, 10 i 11 d'aquest mes tindrà lloc des de les 20 a les 21.30h projecció de 20 curtmetratges en versions originals subtitulades. Sant Boi serà per segon any consecutiu subseu del BCN Sport Film, una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l'esport con a temàtica comuna. Es poden recollir les entrades gratuïtes als Cinemes Can Castellet des del 24 d'abril.

Sant Boi tornarà a ser subseu del BCN Sport Film, una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l’esport con a temàtica comuna. Podrem gaudir d’històries humanes i properes on la rivalitat, el treball en equip o en solitari i l’esforç individual o col·lectiu ens emocionaran.

El BCN Sport Film persegueix una sèrie d’objectius principals: recerca, divulgació i coneixement de creacions audiovisuals relacionades amb l’esport com un expressió de cultura general, en totes les seves formes d’expressió. Res millor que aquest espectacle en clau cinematogràfica per entendre les seves virtuts.

Els Cinemes Can Castellet acolliran les projeccions i es realitzaran diferents sessions temàtiques per treballar els objectius inspiradors d’aquest iniciativa de la ciutat de Barcelona de la que en tornarem a ser una subseu.

Ens conviden a gaudir d’aquest festival per veure les millors imatges de cinema esportiu. Una programació de qualitat presentada en clau de ficció, animació o documental, amb l’esport com a fil conductor i el repte, l’esforç i els valors humans com la seva principal característica.

A Can Castellet, els dies 9, 10 i 11, de 20h a 21.30h

A la dreta trobaràs l’enllaç de la programació de cada dia.

Web d’Esports

Més informació al web de l’Ajuntament

#santboi
#sbesport
#cinemessantboi

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.