Demà comença el Barrejant 2018!

Entre el 3 i el 7 d’octubre Sant Boi de acollirà la 23a edició del Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de la ciutat.

Com en edicions anteriors, la programació de la Trobada inclou una àmplia varietat d’activitats lúdiques, familiars i culturals. La cooperació i la solidaritat hi ocupen un espai central, que enguany gira al voltant del lema “Per la igualtat”.

La programació comença demà amb la projecció a Cal Ninyo a les 19h dels documentalsSamba: un nombre borrado“, dirigit per Mariano Agudo, i “Próxima parada, Huelva“, de Verónica Frenzel, Leonor Jiménez i Clàudia Prat, obrirà espais de debat i reflexió.

Durant aquests dies també tindrem la poesia de l’espectacle “La paraula: exili de l’exili. Maria Mercè Marçal”, amb Mercè Sampietro i Eduard Iniesta. Hi té el seu espai la dansa, amb l’espectacle “The Cover”, de MigroDanza, i la música, amb Mixturas, Big Band Basket Beat Barcelona, La Banda Morisca i Chet.

A més, l’espectacle de foc dels Diables de Casablanca, la cercavila de gegants i la instal·lació artística “Privilegis”, de Laura del Valle, incorporen al programa les arts de carrer. D’altra banda,

Pel que fa a les activitats infantils, s’ha programat l’espectacle de contes “Menja contes”, un concert de “Landry el Rumbero Quintet” i el taller permanent “Babel”. Hi haurà també un carrusel ecològic i una ludoteca al carrer.

I com sempre, un munt de coses més. Més informació al web del Barrejant.

Trobarem com a document adjunt el programa del Barrejant 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.