Departament de Comerç, Consum i Turisme, la pandèmia i la represa: Serveis Essencials

Hem parlat per telèfon amb l’Esther Dalmau, cap del Departament i ens posa al dia de la gestió del Departament durant tots aquests mesos. Què han fet, com ho han fet, en quina modalitat de treball, qui ha estat servei essencial…

 

El personal del Departament de Comerç, Consum i Turisme ha treballat majoritàriament al principi de la pandèmia mitjançant teletreball. Quant als mercats i mercadillos, que ha prestat serveis essencials, ha treballat presencialment i qui ho ha fet és el Jordi Bureu, també tècnic del Departament, juntament amb els vigilants de control, de CORESSA, fent a diari la visita als equipaments i garantint que es compleixen les normatives de contenció de la pandèmia.

 

L’àmbit de Comerç, des del primer dia ha ofert el 100% del Servei d’Atenció i Assessorament a comerços, paradistes, restauradors/es i usuaris/àries del Servei Públic de Consum. I a més, personal de l’àmbit, com l’Anabel Díaz que és tècnica del Departament, ha estat a la línia de l’Oficina Reactivem per atendre consultes telefòniques.

 

Des del mateix Departament, durant el confinament, s’ha continuat amb totes les gestions ordinàries de l’àmbit i a banda s’han fet actuacions del Pla de Xoc com la tramitació de les Subvencions i els Ajuts del Programa Futur, Formació per a paradistes i comerços, actuacions de dinamització en xarxes com un scape room virtual “Sant Boi don’t escape” i una campanya per promoure els recursos locals “Em moc per Sant Boi” entre d’altres, però el més important ha estat mantenir una relació presencial i per videotrucada de manera continuada amb els diferents agents de comerç de la ciutat.

 

Tot i l’opció de teletreball, des de la data de finalització de l’estat d’alarma hi ha hagut companys i companyes que han preferit fer treball presencial, i altres han anat compaginant ambdues modalitats. Actualment encara ho compaginen, i són a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, mentre durin les obres a la Masia.

 

Imatges de videotrucades realitzades amb els agents de comerç de Sant Boi.

 

Mercat de Sant Jordi, paradistes amb els vigilants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.