Depisantboi Hair & Stetic, centre de bellesa i benestar: descompte del 10% per a nosaltres

Aquest centre d’estètica i bellesa, Depisantboi Hair & Stetic, de creació recent, ens ofereix aquest descompte del 10 % en els seus tractaments i serveis durant sis mesos. En oferir-nos aquest descompte per a nosaltres van explicar que també ho estan fent a altres col·lectius, com per exemple el sanitari, perquè és la seva manera de contribuir socialment durant aquesta crisi sanitària i afavorir amb una mica de benestar a les persones que prestem serveis essencials.

 

 

 

Depisantboi Hair & Stetic és un centre dedicat a la bellesa i benestar ubicat al Carrer de Jaume I, 79 (dins de l’Eix comercial), on oferim una amplia varietat en serveis professionals i qualificats en perruqueria i estètica avançada per mantenir la teva rutina de bellesa en un mateix centre i amb espais definits per a cada tractament.

 

Amb la visió que l’estètica ha d’estar a l’abast de tothom i donada la situació actual relacionada amb el Covid 19, a Depisantboi Hair & Stetic volem col·laborar amb la PROMOCIÓ 3D per als treballadors i treballadores del nostre Ajuntament en la que podreu gaudir de tots els nostres serveis i tractaments amb un 10 % de descompte, tres dies a la setmana (dimarts dimecres i dijous) durant 6 mesos (Oct.2020 – Març.2021)

 

Només hauràs d’indicar-nos que treballes l’Ajuntament, el nom de la promoció i gaudiràs del teu descompte. (Promoció no acumulable a ofertes de temporada)

 

Podem clicar aquí per obrir el document de la seva presentació dels tractaments i serveis i que també trobarem a l’Ajunta.net, a l’apartat Nosaltres dins d’Ofertes per al col·lectiu.

Una resposta a «Depisantboi Hair & Stetic, centre de bellesa i benestar: descompte del 10% per a nosaltres»

  1. Hola,
    Voldríe fer-me algun tractament estètic però dificil de planificar quan no se saben els preus i ademés el presupost és just, no sé que haig de fer…
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.